Treeniblogi päivitetty viimeksi heinäkuussa 2012 - hyi mua! Treenailu oli opintojen loppuvaiheessa laiskanpuoleista, mutta edelliset treenit eivät sentään ole heinäkuulta! On vaan ollut vähän laiskaa tää blogin pitäminenkin. Olin jo luopumassa koko vuodatuksen päivityksestä, kun olen niin tykästynyt wordpressiin, mutta josko tätä kokeilisi vielä.


Vuodenvaihde toi tullessaan toivottavasti uutta puhtia treenaamiseen. Perustimme kaveriporukalla tokoryhmät, joiden kanssa pyritään kokoontumaan vähintään kerran viikossa. Hilda pääsi vauvatottisryhmään, vaikka se onkin ryhmänsä seniori, teemme harjoitukset Hildan tason mukaan. Rinin ja Neven kanssa aloitettiin Uljaiden, Upeiden ja Ilmiömäisten tokoryhmässä. Nämä ryhmät tuovat toivottavasti vähän henkistä painetta treeneihin osallistumisen suhteen ja saisi vähän vaihtelevuuttakin treeneihin.


Rinin kanssa on otettu alkuvuoden tavoitteeksi saada voittajan kaukot viimein kuntoon. Tein itselleni Rinin kaukoja varten kalenterin tuohon seinälle, ja siihen saa päivän kohdalle merkata aina rastin, kun on treenannut kaukoja. Lähinnä työn alla on nyt ollut seiso-maahan-seiso -vaihto. Treenejä on nyt takana 6 vähän yli viikon ajalla (muutama välipäivä on pidetty), ja edistystä on kyllä havaittavissa. Tästä se lähtee!


Neven kanssa on palauteltu mieleen perusasioita, kuten perusasentoa ja oikeaa seuraamispaikkaa. Vähän on tehty kaukoja ja noutoakin, nouto on teemana huomisissa Uljaiden, Upeiden ja Ilmiömäisten treeneissä, ja sieltä odotetaan lisää vinkkejä jatkoon.


Hildan kanssa on tehty perusasento- ja seuraamisharjoituksia, ja se on edistynyt myös tosi kivasti! Kasailemme hiljalleen alokasluokan liikkeitä, töitä on vielä paljon, mutta Hildan kanssa on tosi kiva puuhata, sillä on hyvä moottori ja ihan mieletön taistelutahto.


Hain Jattilaan itsenäistä treenioikeuslupaakin, siellä varmaan tokoillaan jatkossa, ja katsotaan, jos se agilitykin alkaisi taas innostaa. Mulla on ollut agin suhteen motivaatiopula, jotenkin on koko laji leipäännyttänyt, minkä vuoksi pidettiin taukoakin viime syksy lajista. Onneksi nyt valmistumisen myötä tuntuu, että energiaa on taas kaikenlaiseen puuhasteluun enemmän kuin pitkään aikaan, toivottavasti se jossain vaiheessa näkyy konkreettisestikin :)