Oujee, kello on neljä aamulla, mun unirytmi yövuorojen jäljiltä vielä ihan pielessä, ja huomenna pitäisi selvitä töihin?! Kun uni ei suostu tulemaan, on hyvää aikaa päivittää treeniblogia.

Jokuset treenit on taas takana, on treenailtu aikuisten kanssa tuossa meidän naapurissa näkövammaisten koulun parkkipaikalla, AO:lla ja tänään Killerillä. Hildan vauvatottisryhmän kanssa treenailtiin taas Rantasipin parkissa, sitä edellisellä kerralla niin ikään AO:lla.

Aikuisten kanssa ryhmän teemoja ovat olleet mun koutsaama luoksetulo, nouto ja tänään saatiin tehotreeniä jääviin liikkeisiin häiriössä. Noudossa saatiin Neven kanssa hyvää harjoitusta eteen palautukseen, ja näitä harjoituksia on jatkettu kotona. Jääviä liikkeitä harjoiteltaessa havaitsin Neven kaipaavan vielä jonkin verran vahvistusta eri jääville, Rini hallitsi jäävät sen sijaan aika hyvin. Toki Rini on niitä mun koirista eniten tehnytkin.

Rinin kanssa on tehty myös tunnaria aina treenien yhteydessä. Maistelu on tullut takaisin kuvioihin, joskin olen huomannut sen korostuvan etenkin tutun ihmisen ollessa liikkurina. Tänään Rini toi treeneissä pitkästä aikaa ensin väärän kapulan. Täytyy jatkaa harjoituksia, tunnari on niin herkkä liike. Kaukojen vaihtojen tehotreenausta on jatkettu edelleen lähes päivittäin, pikkuhiljaa olen saanut otettua vähän välimatkaakin. Pääasiassa Rini tarjoaa oikeaa suoritustapaa, mutta aika ajoin (etenkin korkeassa vireessä) Rini yrittää vielä hieman siirtyä eteenpäin vaihdoissa. Harjoituksia jatketaan ahkerasti :)

Hildan kanssa on harjoiteltu jäävien liikkeiden alkeita, eteentuloa, esineiden kantamista suussa, niiden tuomista mullepäin, jatkettu paikallaoloharjoituksia ja tehty luoksetuloja. Ai niin, ja aloitettiin me luoksepäästävyysharjoituksetkin. Siinä riittääkin työtä yrittää saada Hilda ymmärtämään, että vaikka rakkaudenkaipuu olisi kuinka suuri, sivulla pitäisi silti pysyä :D Tämän viikon vauvatottisryhmässä harjoiteltiin esinehäiriötä, näitä harjoituksia täytyy Hildan kanssa tehdä paljon. Nopeasti Hilda oivalsi, etteivät tavarat maassa ole sitä varten, kun pari kertaa annoin sille palautetta ja sain palkattua kontaktista. Vilkkaan koiran kanssa pitäisi vaan aina olla vielä aavistuksen nopeampi ;) Seuraaminen on nyt jätetty vähän vähemmälle, kun sitä on tullut tehtyä niin paljon. Hilda on lyhyessä ajassa mennyt mukavasti eteenpäin.