Rini käväisi tänään suorittamassa Maaningalla luonnetestin temppuradan. En ole tästä riennosta hirveästi huudellut ja kuulutellut, kun olen sitä jännittänyt hurjasti jo pitkän aikaa ja itsestä tuntui parhaalta käydä testissä kaikessa rauhassa ja kertoa siitä sitten jälkeenpäin.

Rini toimi testissä aika odotetusti, mutta yllätyksiäkin sinne mahtui. Tuomareina Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen. Rinin pisterivi näyttää seuraavalta:

Toimintakyky +2 Hyvä
Terävyys +3 Suuri ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus +3 Kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus + Laukausvarma

Yhteensä 173 pistettä ja hyväksytty!

Suurin yllätys oli ihan valehtelematta Rinin kovuus, koska olen koko ajan kuvitellut, että se on pehmeä. Toimintakyvyn kakkonen oli myös aikamoinen ja erityisen iloinen yllätys. Puolustushalun ykkönen tuli yllärinä, kun olin aina kuvitellut sen olevan kolmonen. Temperamenttikin oli hassu yllätys siinä mielessä, että olen aina palloillut, onko Rini vilkas vai erittäin vilkas, mutta sitten kävikin niin, että se oli siitä välistä ;) Tuota pidättyväisyyttä olen arvaillut koko ajan olevan, ja nyt se sitten viimein varmistui.

Rinin testin laukausvarmuudesta kuuluu kiitos Miimille, joka on jaksanut meidän kanssa niitä paukkuja treenailla. Mielettömän suuret kiitokset, Miimi, olemme sinulle suuressa kiitollisuudenvelassa! Laukaukset kuulosti mun korvaan tosi kovalta, mutta Rini ei niitä juuri noteerannut. Meidän heikkoudesta tulikin sitten yksi päivän vahvuus :D

Päivä opetti Rinistä paljon uutta, ja kuten Aino etukäteen sanoi: hän ei yllättyisi yhtään, jos Rini tekisi luonnetestissä jotain, mitä en siltä ikinä odottaisi, ja senhän meidän neiti tekikin! Nyt ollaan taas yhtä kokemusta viisaampia ja rikkaampia, ja tästä tie käy taas eteenpäin kohti uusia haasteita. Video ja kuvia testistä tulee aikanaan nettiin, kunhan me päästään kotiin ensin. Suuret kiitokset Lämsän Hannalle kameran lainauksesta testin kuvausta varten!