Oli luppoaikaa, joten päivittelin tuossa aikani kuluksi galleriaan viisi kansiollista kuvia. Niin se vaan on, että galleriaa päivitetään sitten kerralla enemmän tai ei ollenkaan. Päivitetty galleria.

Käytiin eilen porukkatreeneissä Linnunlahdella Tuijan ja holskujen, Jennan ja bullmastiffien, Ellin ja Mion sekä Liisan ja Raian kanssa. Olihan tuolla kentällä muitakin tuttuja, vaan heille ei meidän seura näköjään kelvannut. Itse treenit meni ihan kivasti, vaikkei me nyt paljoa ehditty tehdäkään. Tehtiin parin minuutin paikkamakuu, joka meni mukavasti, tosin olin kuulevinani taas teatraalisia huutoja takaapäin. Taisi kierrokset olla taas vähän liian korkealla, ja omaa tyhmyyttä, kun en koiraa rauhoitellut siihen kunnolla ennen kuin aloitettiin. Ruudussa oli vauhtia, vähän otti häiriötä Ellista ja Miosta, jotka tekivät metallinoutoa siinä ruudun toisella puolella. Ilman häiriötä teki hyvin. Tunnarin tekoon lumen pinta oli niin kova, että meni näköpeliksi. Vaan tulipahan tämäkin kokeiltua.

Sovittiin uudet treenit perjantaille, joskopa silloin ehtisi enemmän, ja voisi keskittyä yksistään koiraan. Huomenna käydään eläinlääkärillä hakemassa passiin merkintöjä, ja oli puhetta, että Ellin kanssa pidettäisiin koiratanssitreenit.

Löysinpä tuossa vanhoja kuvia katsellessani lisää Rinin pentukuvia. On se ollut soma kakara!

Mitähän pahaa se hautoo mielessään? ;)

Pikkanen nukkuu!

Ja korvat somasti pystyssä, kun ylhäältä kuvan ottaa. Söpö!

Ja näillä pentukuvien laittamisilla ei sitten ole mitään tekemistä mun pentukuumeen kanssa. Ei ainakaan pahasti. Melkein. Ollenkaan. Ehkä?