Niin se vuosi on vierähtänyt. Viime vuoden tavoitteet kursiivilla, siihen alle kirjoitettu, kuinka tavoitteiden kanssa kävi:

TOKO/TOTTIS:
Tavoitteena saada koulutustunnus TK1, mahdollisuuksien mukaan myös TK2. Katsotaan, mitä kaikkea vuoden aikana ehditään. Pk-tottista harjoiteltava enemmän!
TK1 ja TK2 saatiin molemmat, pk-tottis jäi tosin vähemmälle ;)

PK:
BH olisi aika kova sana, mutten kyllä haaveile sen suorittamisesta ennen loppuvuotta. Maastoon kaipailisin lisää varmuutta, rullailmaisussa tavoitteena saada kiintorullailmaisu. Esineruutua pitäisi työstää. Kisaamaan ei vielä tavoitella.
Loppuvuodesta se BH käytiinkin suorittamassa. Maastoon saatiin hieman lisää varmuutta, kiintorullailmaisu on työn alla, ja koira periaatteessa osaa sen. Esineruutuakin on hieman työstetty, mutta vähän kausiluontoisesti.

VEPE:
SOVE on tavoitteena, riippuen sitten siitä, miten paljon joudutaan liikkeiden eteen töitä tekemään, niin voisihan sitä ajatella, jos ehtisi yhdessä virallisessa kokeessakin käydä. Katsellaan taas.

Ei saatu SOVEa ei eikä sen koommin alokasluokkaakaan aloitettua. Rinin hampaanpoisto loppukesästä pisti vähän suunnitelmia uusiksi.

AGILITY:
Agilityssä tavoitteena on harjoitella esteitä, sen lisäksi toivotaan, että Rinillä kestää jonkin aikaa, ennen kuin se agilitykello kilahtaa päässä. Epäilen, että Rinistä tulee aikamoinen tykki tässä lajissa, joten mitä pitempään pysyn koiran perässä, sen parempi.
Esteet saatiin harjoiteltua ja siirryttyä vakituiseen treeniryhmään. Njoo, agilitykello kilahti päässä jo aikaa sitten ;) Tykki siitä on tulossa, enkä perässäkään aina pysy, mutta yritys on kova.

Näiden lisäksi tavoitteena oli pitää hauskaa (no siinä ainakin onnistuttiin), käytiin parissa näytelmässäkin ja saimme hankittua neidille viralliset terveystulokset.

Vuodelle 2009 suunnittelen seuraavaa:

TOKO:
TK3 on ensi vuoden tavoite, siihen lisäksi sitten treeniä evl:aa varten.

PK:
Ensi vuonna yritetään sitten suunnata niihin virallisiin alokasluokan kisoihin. Tottista treenattava paljon, maastoa saatava edelleen varmemmaksi. Kiintorulla kaipaa vielä työtä. Alokasluokasta toivotaan tietysti koularia HK1, mieluiten ykköstuloksella ;)

VEPE:
Joskopa sitä ensi vuonna jo ehtisi SOVEen ja alokasluokkaan kisaamaan?

AGILITY:
Tavoitteena startata ykkösissä, yksi nollakin olisi kiva :D

Näiden lisäksi toivotaan, että Rini pysyy jatkossakin terveenä. Näytelmissä tulemme varmasti pyörähtämään jokuseen otteeseen. Lisäksi yritetään löytää sopiva ajankohta luonnetestiä varten.