Loppuviikko on mennyt taas niin perinteisesti. Keskiviikkoiltana oli ihan hirveä myräkkä, ja silti me vaan Rinin kanssa ajeltiin kotiin saakka ja ehjinä päästiin perille. Torstai ja eilinen menivät ihan koomassa, sillä työviikon kaksi viimeistäkin päivää olivat sitten aika rankat, kun kuunvaihde on taas meneillään. Eilisen työpäivän jälkeen olin niin kuitti, että agitreenit jäivät välistä. Milloinkahan me selviäisimme sinne hallille saakka...?

Rini on ollut väsynyt myös, ollaan käyty hyvin rennoilla lenkeillä. Ulkona se on kyllä oma virkeä ja iloinen itsensä, mutta sisällä se lähinnä vaan nukkuu. Tänään suunnataan lenkille jonnekin, ja haaveilenpa niistä tokotreeneistäkin.

Kotisivuille on tulossa päivityksiä, kunhan nyt saan itseni asettumaan kunnolla koneen äärelle toimivan pääkopan kanssa. Yritin eilen saada muutoksia tehtyä, mutta se päättyi vaan siihen, että väsymyksessäni kiukkusin koko ohjelmalle, kun se ei saanut sellaista tulosta tehtyä, mitä itse olisin kaipaillut.

Ellin kanssa jutskattiin vielä alkuviikosta, kuinka saisi itseä potkittua persuuksille treenaamisen suhteen. Mikäpä olisikaan sen parempi keino kuin ilmoittaa koira tokokokeeseen parin kuukauden päähän, johon mennessä olisi pakko saada näkyviä tuloksia aikaan. Voisi toimia meillä. Onneksi kennelpiirin sivuilta ei löytynyt vielä ensi vuoden tokokokeita, joten voin vielä hengittää rauhassa ;) Sen tiedän, että toukokuulle on tulossa yksi koe, mutta siihenhän on vielä niin pitkä aika... Pieksämäkikään ei toisaalta olisi niin kaukana. Olisi helpompi suunnitella kokeita, kun kaikki ensi vuoden kokeet löytyisivät jo organisaatioiden sivuilta. Haaveilen edelleen niistä pk-kokeista ensi kesälle, joten pitäisi nyt jotenkin löytää tasapaino tokon ja pk-lajien välille.