Yhdentoista tunnin mittaisen työpäivän jälkeen oli sellainen olo, että tekee mieli vaan päästä pihalle heittämään aivot pellolle. On pikkasen ollu tilulilulei-olo koko päivän, ehkä vähän syystäkin. Sen verran oli taukoa töiden välissä, että kipaisin Mustista ja Mirristä ostamassa uuden motskupatskun, joka on iso.

Olo oli hiukan parempi ruuan ja hetken rauhoittumisen jälkeen, joten lähdettiin lenkkeilemään ja testaamaan uuden motskupatskun saloja. Noutokapula unohtui taas kotiin, huomenna pitää ehdottomasti ottaa se mukaan, ettei ihan arpapeliksi mene.

Seuraamisessa teetätin tänään pitkiä pätkiä ilman palkkaa, ja hyvin sujui. Hieman edistämistä taas aika ajoin, mutta muuten keskittynyttä tekemistä kontaktin kera.

Jäävät liikkeet myös hyvät, ei huomautettavaa.

Kaukokäskyissä ei neiti ihan noussut niin ylös kuin olisin halunnut, joten palkkasin aina palloa heittämällä ylösnoususta. Jo toisella toistolla parempi nousu ylös. Huomenna voisi kokeilla vielä, se saa sitten riittää.

Luoksetulossa harjoiteltiin taas itsekseen pysäytystä, sitten luoksetuloa. Pysäytysharjoittelut sujuivat ihan ok, niitä pitäisi tehdä ehkä enemmän, mutta tähän hätään ei oikein enää ehdi. Ensimmäinen luoksetulo meni överiksi: Rini lähti hyvin, mutta puolivälissä alkoi himmailla ja hidasti kävelyyn saakka. Otin sitten riskin ja totesin, että tällainen ei käy, enkä antanut palkkaa. Jätin uudelleen odottamaan ja kutsuin. Liekö Rini tajunnut selän takana piilossa olevan patukan; voi himskura, mikä vauhti! Siitäpä olikin ilo palkata patukalla ja revittelyleikillä. Tehtiin pari toistoa, sitten tein pysäytyksen kanssa. Pysäytys voisi olla jämerämpi ja nopeampi, mutta tyydyin siihen tällä haavaa. Lopuksi normiluoksetulo ja revittelypalkat. Oikein hyvältä vaikutti, patukka oli siis kannattava hankinta ;)