On taas jäänyt tämä päivittely, mutta kai parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sunnuntaina oltiin viimeistä kertaa JoA:n agilityn alkeiskurssilla, tehtiin jo pientä radantynkää. Radat oli kylläkin suoria: ensimmäinen koostui kahdesta hypystä ja puomista, toinen renkaasta, hypystä ja suorasta putkesta. Kontaktit veti koiraa ihan hulluna, rimat tuli taas paukkuen alas, ja meidän vetäjäkin sanoi, että koira hyppää huolimattomasti. Kontaktilta lähdöt kaipaavat hieman muistuttelua, Rini näytti tauko- ja rataviikkojen aikana unohtaneen, mitä kontakteilla tehdään.

Keppejä harjoiteltiin myös, niiden jälkeen oli A. A veti koiraa (yllättäen) myös, joten keppien teon se meinasi heittää ihan kokonaan. Piti olla napakkana ja tehdä selväksi, että A:lle ei mennä, ennen kuin kepit tehdään nätisti.

JoA:n treenien jälkeen mentiin vielä Liperiin tekemään hyppyrataa, jossa saatiin sitten tosissaan tuskastella niiden paukkuvien rimojen kanssa. Rinillä ei ole mitään ongelmaa päästä korkeidenkin hyppyjen yli, se ei vaan rataa tehdessä hyppää niin kuin sen pitää.

Muuta järkevää selitystä tuolle ei ole keksitty kuin että sillä on paikat taas jumissa. Senpä takia olemme vapaalla treeneistä, eilen jätettiin hakutreenit taas väliin, tänään väliin jäävät myös vepetreenit. Ollaan käyty lenkkeilemässä, uimaankin mennään, kunhan tästä ehditään, ja toivotaan parasta. Toivon mukaan olisi parempi ennen viikonlopun kisoja. Yritän saada Rinille ajan hierojalle tähän lähiviikoille. Jos levosta ja rauhallisesta liikunnasta ei ole apua, alkaa ihan oikeasti huolettaa. Mie en tiedä, mitä teen, jos Rinillä on selässä tai luustossa jotain vikaa.