Lähdetiinpä sitten extemporee näyttelyreissulle Iittiin siinä toivossa, että saataisiin muutos koko alkuvuoden jatkuneelle EH-kierteelle, mutta turha reissu, putki jatkui edelleen. Pakko on myöntää, että pettymys oli melkoinen, mutta tällaista se näyttelyissä kiertäminen on - onnenkauppaa.

Paikka: Iitti
Aika: 31.5.08
Tuomari: Leni Finne
Arvostelu:
Riittävät mittasuhteet, sopiva luusto. Hyvä kuono-osa. Aavistuksen loiva otsapenger. Hieman kevyet korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Hyvät etukulmaukset, oikeanmallinen rintakehä. Riittävät takakulmaukset. Hieman pitkä lanneosa. Oikea askelpituus. Ulkokierteiset kintereet. Hyvin löysä edestä.

Tuloksena NUO-EH, NUK-1.

Ei kannata lähteä merta kauemmas kalaan. Me käydään nyt niissä näyttelyissä, joihin olen neitokaisen ilmoittanut, sen jälkeen jätetään tauolle joksikin aikaa ja keskitytään muihin juttuihin. Moni olisi saattanut miettiä kaksi kertaa, lähteekö ajamaan lähes 400 kilometrin päähän näyttelyyn flunssaisena yhden tunnin tuskaisien yöunien jälkeen, mutta tällainen reissu me käytiin kuitenkin tekemässä. Pitkä päivä on takana, aamulla lähdettiin jo heti kuuden jälkeen ja tuossa äskettäin tultiin takaisin kotiin.

Aino ja Miina olivat reissussa kavereina, kiitos kovasti matkaseurasta! Harmi, kun heillä ei ollut onnea matkassa sen enempää kuin meilläkään.