Me ei olla ehditty tehdä mitään, vaikka mulla on olevinaan ollut vapaaviikko. Aika on sitten mennyt kaikessa muussa tarpeellisessa ja tarpeettomassa. Eilen tehtiin sen verran, että käytiin kämppis-Marin kanssa kävelemässä sellainen noin kymmenen kilometrin lenkki iltapäivästä, mutta siinä on ollut viikolle aktiviteettia. Suurin syy lienee ollut huonossa säässä, kun koko viikon on satanut vettä torstaita ja perjantaita lukuun ottamatta.

Keskiviikkona olin illasta JoA:n järjestämällä luennolla, jossa perehdyttiin agilityssä kisaamiseen. Lähinnä käytiin läpi käytännön juttuja kuten ilmoittautumista kisoihin, sitten jotain kisasääntöjä ja yleistä käyttäytymistä. Hauskaa oli kuunnella kisajuttuja, lisäksi ostin meille melko lailla etukäteen kisakirjan. Onpahan olemassa jo sitä kaunista päivää varten, kun me virallisille radoille eksytään ;)

Tämä päivä meni koiraharrastusten puolesta harakoille, kun onnistuin jotenkin kummallisesti Marin avustuksella hankkimaan itselleni toisen työn. Toisaalta ihan hyvä juttu, saadaanpahan leipää pöytään ;) Kävin töiden jälkeen viemässä Marin kotiin, jäin tietenkin vielä teelle, kun olin kämppikseni kanssa aiemmin sopinut Rinin hoitamisesta. Wallu oli haljeta riemusta, kun mamman lisäksi kotiin tuli muitakin ;) Ilo tosin taisi hiukan laantua, kun otettiin kynsisakset esille ja napsuteltiin kynsiä taas vähän lyhyemmiksi. Mitä sitä turhaan tapaamisia pelkiksi iloisiksi heittämään. Marin kanssa kälätettiin taas useampi tunti, kävin vielä lopuksi katsomassa Marin ja Wallun tokotreenejä. Heillä alkaa mennä jo tosi kivasti, huikeasti ovat kehittyneet viime näkemästä. Pitänee kohta alkaa painostaa kisakentille tosissaan ;)

Huomenna mulla on oikeasti vapaapäivä, kouluhommat tosin taitavat kasautua viimein huomiselle, niitäkin kun olisi pakko tehdä jo hiljalleen. Sunnuntai menee oopperaharjoituksissa, illasta oli tosin puhe, että voisin mennä tekemään tokotreenin Rinin kanssa Rantakylään, jotta saataisiin vähän yleisöä. Koirat tosin eivät pääse riehumaan keskenään, kun Rinin tärppipäivät ovat käsillä.