Nyt takana ensimmäinen "virallinen" näyttely. Meille tuli juttelemaan joensuulainen tuleva aussiepojan omistaja, jonka kanssa sitten kälätettiinkin paljon. Tiedä vaikka törmättäisiin joskus vielä täällä... :)

Kehä meni vauhdikkaasti: Rini oli täynnä energiaa, eli pomppuja riitti. Mamma oppi ainakin sen, että ennen kehää kannattaa pahimmat sauhut käydä koirasta päästelemässä pois. Rini oli muutenkin ihan täpinöissään kaikesta: neiti kiskaisi pahimman vauhtivimman aikaan hihnasta niin, että mammalla taittui kynsi. Nyt on kaunis mustelma sormessa... :)

Jännitin kehää loppuun saakka, vaikkei se oikeastaan niin kauheaa ollutkaan.

Paikka: Outokumpu
Aika: 22.4.07
Tuomari: Johan Juslin
Arvostelu:
Hyvät rungon mittasuhteet. Oikeat pään linjat, vielä kevyt kuono-osa. Hyvä kaula ja raajaluusto. Hyvin kehittynyt runko. Niukasti kulmautunut takaa, seurauksena lyhyt ja voimaton taka-askel. Kauniit käpälät.

Taka-askel selittyy luultavasti sillä, että pomppimalla mentiin, ja sai ohjaaja oikein laahustaa, että koira kulki neljä tassua kohtuullisen lähellä maanpintaa. Lisäksi outo lattiapinta ihmetytti Riniä: lattia oli peitetty puoliksi vilteillä ja puoliksi muovilla...

Nyt vaan kotona treenailemaan näyttelyhihnakäyttäytymistä, ja kunhan se liikepuoli saadaan kuntoon, niin ei pitäisi olla ongelmaa. Rini seisoo tosi nätisti, osaa oikein itsensä asetella niin hienosti, ettei mamman tarvitse kuin namia pidellä nenän lähettyvillä :)