Aussieitten tokokoulutusviikonlopun jälkeen ollaan tehty pari treeniä, ja liikkeet ne vaan kummasti menevät eteenpäin :)

Rinin tunnarissa nostelu ja kapuloiden maistelu on vähentynyt ihan radikaalisti. Välillä Rini ei meinaa malttaa haistella, jolloin vanha tapa nousee pintaan, mutta se on jäänyt pois, kun olen kutsunut Rinin pois kapuloilta.

Kaukoja ollaan tehty myös, ja parasta tässä liikkeessä on varmaankin, että siitä on tehty Rinin kanssa peli. Se näkyy koiran vireessä ja vaihtojen suoritusnopeudessa. Ajoittain Rini pyrkii vielä eteenpäin vaihdoissa, mutta se vähenee mielestäni koko ajan. Välimatka ei vielä päätä huimaa, mutta se ei haittaa, sitä ehditään kyllä kasvattaa.

Neven kanssa ollaan tehty vähän seuraamista, siitä nyt ei sen kummempaa mainittavaa - se korjaantuu, kun otan sen taas vaan työn alle. Neven kanssa tuntui hyvältä aloittaa jonkin uuden liikkeen työstäminen, ettei aina jankata samoja asioita. Liikkeeksi valikoitui sitten metallinouto. Sitä ollaan tehty joitakin kertoja, mutta metalli on Neven mielestä ällöttävä. Aloin treenata metallikapulan nostoja ja pitoa samaan tapaan kuin Hildan kanssa, ja edistystä tapahtuu. Ensin Nessu-rukan hampaat vain kalisivat metallikapulalla, mutta muutamalla treenillä ote on parantunut pitävämmäksi. Valmiiseen liikkeeseen on matkaa, mutta kiire ei ole mihinkään.

Neven kanssa aloiteltiin myös hiljakseen voittajan kaukojen vaihtojen treenailu samaan tapaan kuin nyt treenailen Rinin kanssa. Yllätys oli, että Neve osasi jossakin määrin tarjota seisomistakin, koska sitä ei olla treenattukaan, ettei se sotke muita vaihtoja. Kaukotreeni oli Nevelle tosi raskas, se täytyy muistaa, kun jatketaan harjoituksia, ettei tehdä liikaa.

Hildan nouto on parantunut myös. Pitoaika pitenee ja Hilda tuo kapulaa minulle päin.