Erika kävi eilen tekemässä meille kontrollikäynnin. Kolme viikkoa sitten Rinin ja Neven lihaksisto oli melkoisen retuperällä, molemmilla tukkoisuutta ja kireyttä etenkin lantion ja selän alueella. Hieronnan jälkeen tehtiin kovasti töitä lenkkeilemällä erilaisissa maastoissa ja rauhoittamalla lenkkeilytilanteita. Neve pääsi jokuseen kertaan rallattamaan tyttöjensä kanssa, enkä raaskinut sitä kieltää, kun se oli niin onnessaan. Hieronnan vaikutus näkyi tytöissä heti, liikkeet muuttuivat molemmilla joustavammiksi ja molemmat venyttelivät enemmän.

Odotin Erikan tuomiota vähän jännityksensekaisin tunnelmin, mutta eilen saatiin kerrassaan hyviä uutisia :) Tilanne oli korjaantunut huomattavasti, kummallakaan ei ollut enää kiusallisia kipupisteitä ja molemmat ottivat hieronnan jo nautiskelun kannalta :) Neven rintaranka jäi edelliseltä käsittelyltä vielä vähän tukkoiseksi, koska selässä oli niin paljon irroteltavaa, ettei samalla kerralla päästy rintarankaan asti. Eilisellä hieronnalla Neven rintarankaan saatiin hyvin liikkuvuutta. Erika tuumasi, että kun molemmat ovat näin hyvässä kunnossa, ei ole tarvetta enää kontrollikäynnille :)

Saatiin ohjeeksi jatkaa vielä magnesium- ja b-vitamiinikuureja puolentoista viikon ajan, törmäilyt ja liukastelut edelleen minimiin ja mahdollisimman paljon ravia. Eilen käytiin mun iltavuoron jälkeen pitkä lenkki, ja tytöt saivat mennä vapaana. Liike kulki molemmilla todella hyvin, näki, että hieronnasta oli ollut apua!

Seuraavaksi on sitten Hildan vuoro päästä lihashuoltoon, siitä varmaan saadaan projektia myös, sillä tuskin se on yksistään Rinin ja Neven saanut juntturaan riehumisellaan. Lupasin itselleni, että kunhan koirien lihashuolto on saatu kuntoon, sitten on mun vuoro ;)