Käväistiin Pieksämäellä torstaina iltakisoissa Neven kanssa tavoittelemassa avoimen luokan menestystä. Noh, menestys jäi kauas, mutta kokemusta, kokemusta. Tuomarina toimi Markku Mäntynen. Neven rivi seuraava:

Paikkamakuu 10
Seuraaminen 
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 9
Liikkeestä seisominen 0
Nouto 
Kaukokäskyt 0
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutelma 8

Yhteispisteitä 137 eli 3-tuloksen verran.

Kisat meni siihen nähden ihan hyvin, että ennen kisojen alkamista joku avasi taivaankannesta hanan ja vettä tuli kaatamalla. Tämä oli juuri se hetki, kun halusi kuulla, että avoin luokka arvostellaan ulkokehässä ;D Sade onneksi lakkasi ennen kisojen alkamista. Olimme Neven kanssa viimeisessä ryhmässä (ryhmiä oli kolme), joten saatiin odottaa kauan - jokainen ryhmä kun teki paikkamakuun jälkeen myös yksilösuoritukset. Meidän suorituksen aikaan paistoi jo aurinko ja oli taas painostavan kuuma.

Paikkamakuusta ei mainittavaa, Neve jäi hyvin ja makasi hyvin. Seuraamisessa tutut kuviot, hyvä kontakti, mutta poikittaa ja aavistuksen edistää. Liikkeestä maahanmeno oli bueno, hyvin meni. Luoksetulo ei mielestäni ihan ysiä olisi ansainnut, Neve valui pysäytyskäskyn jälkeen melkoisesti ja pysähtyi kahden metrin päähän eteeni :D

Liikkeestä seisominen meni plörinäksi, Nessu keksi käydä istumaan. Välissä tehtiin varsin onnistunut nouto, joka oli ehkä kisojen paras mielennostattaja. Liike muuten nappisuoritus, mutta kapulan luovutuksen jälkeen takapuoli ponnahti ylös ja ennakoi sivulletulon. Kaukokäskyt eivät jostain syystä onnistuneet, etupää painoi liikaa. Estehyppy oli ihan ok, annoin vahingossa väärän käskyn palautushyppyyn, niin Neve tuli vinoon.

Video kisasuorituksesta, kiitos kuvaamisesta ja videon teosta Ainolle ja Saijalle!


Kisakirjojen palautuksessa tuomari kehitteli uuden (kylläkin oman kokemukseni mukaan varsin osuvan) rodun kutsumalla Neven paikalle australianpalveluskoirana :D

Kisojen jälkeen käytiin koiria vähän juoksuttamassa ja uittamassa lähimaastossa. Aino intoutui ensimmäisenä ihmisjoukosta uimaan myös, ja kun vesi ei tuntunut liian kylmältä ja yllytettiin, niin pitihän sinne itsekin kammeta :D Hiostavan päivän päätteeksi oli kyllä ihan parasta päästä uimaan. Kotimatka sujui rauhallisissa merkeissä eikä kotona tarvinnut unta paljon odotella.