Eilen kisailtiin taas kotikulmilla oman yhdistyksen kisoissa Rinin kanssa.

Ensimmäinen rata oli suhteellisen suoraviivainen, mutta tuomari kehotti huolellisuuteen. Pari varteenotettavaa hyllyn paikkaa siellä radalla olikin. Meiltä tippui heti lähdössä ensimmäinen rima, tällä kertaa ei kuitenkaan mun käden takia. Lähdin vielä Rinin kanssa yhtä aikaa, joten senkään piikkiin ei voi laittaa, että sillä olisi tullut kiire mun perään. Matka jatkui sujuvasti keinulle saakka, jonka Rini halusi tehdä pienellä ilmalennolla - tietenkin samalla pompaten kontaktin yli. Keppien aloituksesta tuli kielto, kun Rini ei jostain syystä ensin älynnyt keppien olevan edessään, ja sitten se jäi kyselemään lupaa suorittaa. Loppurata meni puhtaasti, tuloksena 15vp. Tällä radalla tuli sellaisia virheitä, jotka musta kertoivat pitkästä tauosta. Fiilis oli kuitenkin hyvä ja meillä oli hauskaa!

Toinen rata oli sitten vähän haastavamman tuntuinen, alku oli melkoista pyörittämistä, mutta kun alusta selvisi, niin loppu meni suoraviivaisemmin. Taas tippui ensimmäinen rima, joten tiedetään taas, mitä pitää treenata... Onnistuttiin mun mielestä kivasti kaikissa sellaisissa kohdissa, jotka ajatuksena tuntui haastavilta: ensin kääntö muurilta putkeen, sitten putken jälkeiseltä hypyltä vienti kepeille. Rini kuunteli hyvin ohjausta, häntä tiputti yhden riman keskellä rataa. Tuo mun omituinen niiaus ennen rengasta edeltävää hyppyä johtuu siitä, että meinasin juosta päin hyppyä. Olin muuten aika ylpeä Rinistä, kun rima kuitenkin pysyi ylhäällä! Radan loppupuolella tippui vielä yksi rima, tältäkin radalta tuloksena 15vp. Tämä rata tuntui kuitenkin edellistäkin paremmalta!

Kisojen jälkeen käytiin Saijan ja koirien kanssa lenkillä siinä Killerin lähistöllä. Rini oli vallan tyytyväinen lopun illan saamaansa spesiaalihuomioon.