Neve seurasi vanhan kaavan mukaan Riniä vajaan viikon jäljessä - juoksut alkoivat tiistaina 15. päivä. Kurkkasin yhden laskurin kautta tuon tyttöjen juoksuvälin, ja Rinin juoksuväli olikin ihan selkeästi lyhyempi. Toisaalta se tasapainottanee tuota edellistä juoksua, kun edellinen juoksuväli oli sitten vastaavasti pitempi. Nyt onkin ihan jännittävää seurata, miten juoksut jatkossa ajoittuvat.

Vähänhän tuo harmittaa, että juoksut tulivat näin aikaisin, tällä viikolla meidän oli Rinin kanssa tarkoitus lähteä hakemaan lisäpontta agilityyn ACE:n kouluttajan koulutuksesta, joka nyt sitten juoksujen vuoksi meni sivu suun. Noh, toivottavasti tilaisuus päästä hakemaan ulkopuolista koulutusta osuu vielä toistekin kohdalle. Nyt onkin pari viikkoa entistä hiljaisempaa eloa tiedossa, kun juoksut estävät treeneihin pääsyn. Pitänee yrittää petrata vähän tuota tokopuolta. Nevelle tarjoutui kisapaikkakin, mutta olen vielä vähän kahden vaiheilla, otanko paikan vastaan - osa liikkeistä on vielä vaiheessa.

Muutenpa täällä sitten henkisesti valmistaudutaan jo ensi viikkoon. Sulho kävi tällä viikolla vielä silmäpeilauksessa, ja silmät olivat puhtaat :) Päivittelen pentusuunnitelmista lisää tuonne kotisivuille, kunhan nähdään, miten astutus sujuu.