Eilen tehtiin pienimuotoiset treenit ihan tässä kotipihalla koirien kanssa.

Neven kanssa harjoiteltiin kaukokäskyjä. Parhaimmillaan välimatkaa taisi olla jo puolisentoista metriä, ja Neve pysyy suhteellisen hyvin. Tässä treenissä koira nousi hyvin istumaan joka käskyllä, joten eikun vaan vahvistamaan vielä ja pidentämään vähitellen välimatkaa.

Rinin kanssa harjoittelin eteenlähetystä. Vein pallon Rinin näkemättä meidän pihan perälle, pitkä nurmi pitää huolen, ettei palloa ainakaan näe kuin lähietäisyydeltä. Rini lähti kuin ohjus, voi että olen iloinen, kun tän liikkeen kanssa näkyy valoa tunnelin päässä :)

Tehtiin myös noutoa, Rini nouti oikein säpäkästi ja nopeasti, luovutusasento ihan aavistuksen vino. Koira siirtyi edestä sivulle todella hyvin, upeasti piti oikein huolen, ettei varmasti ole vinossa ;)

Neven kanssa tein myös noutoa, liekö Rinin innoittamana suorastaan lensi kapulaan kiinni ja palautuskin oli todella säpäkkä. Luovutusasento vaan on koko ajan vinompi ja vinompi, nyt äkkiä tekemään pelkkiä luovutusharjoituksia!

Lopuksi otin Neven kanssa vielä vähän seuraamista. Pitää muistaa huomioida palkan paikka seuruuttaessa, pienelläkin muutoksella on näköjään aika iso ero lopputulokseen.