Neve pääsi kehään Varkaudessa Telkkälän Saanan osaavissa käsissä lauantaina :) Tuomari oli Nevestä hieman eri mieltä, mutta mun mielestä Neve ei ole ollut koskaan kauniimpi! Mulla oli kamera matkassa, jotta saisin kerrankin kehistä kuvia, vaan kameralla ei tunnetusti tee mitään, jos muistikortti ei ole mukana...

Paikka: Varkaus
Aika: 28.5.2011
Tuomari: Manuel Loureiro Borges, Portugali
Arvostelu:
"Nice head, but carrying the ears too high that spoils the expression. Good neck & topline, good front, nice coat, well angulated, nice mover."

Nevelle tuloksena avoimesta luokasta jälleen EH, mutta sehän on Nevelle erittäin hyvä tulos ;) Saana taisi ihastua Neveen sen verran, että kenties tämä parivaljakko nähdään näytelmissä yhdessä toistekin ;) Suurensuuri ja lämmin kiitos Saanalle vielä kertaalleen Neven esittämisestä, olitte kyllä ihan mielettömän upea parivaljakko!

Saana urakoikin Varkauden reissussa ihan kunnolla, kun kehissä oli yhteensä kuusi koiraa. Eipä reissu yhtään hullummin mennytkään, kun mukana tuli 3 rotunsa kauneinta (joista yksi oli Seela! <3), yksi VSP ja yksi varaserti :) Itse pääsin harjoittelemaan silkkiterrierin esittämistä roppikehässä, huh!