Piti laittaa otsikoksi maanantain facebook-tilapäivitys - se kuvaa hiljattaisia tapahtumia niin hyvin! Viime sunnuntaina ajelimme ensin aamusta Maaningalle luonnetestin merkeissä. Testattavana oli Seela ja Annan havannankoira Laku. Hassu juttu, miten tuntuu, että mitä enemmän testejä näkee, sen selkeämmin itselle tulee käsitys, etteivät testin pisteet saati osa-alueetkaan kerro koirasta kaikkea.

Kun molempien koirien testit olivat peräkkäin heti aamusta, olimme takaisin Jyväskylässä hyvissä ajoin. Tavaroiden pakkaamisen ja pienien kauneusunien jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa ajelemaan Tampereelle. Lämmintä piisasi edelleen, kyllä ensimmäisinä lämpiminä päivinä aina muistaa, mitä osaa kesästä ei kaipaa - kuumaa autoa nimittäin. Voi sitä onnea ja riemua, jos ja kun joskus saa auton, jossa on kunnon ilmastointi...

Tampereella pysähdyimme muutaman tunnin, lähdin vielä illalla ajamaan pikakoukkauksen Helsinkiin. Sen verran taisi väsyttää jo Helsinkiin päästessäni, että Kehä III:lla oleva remontti sekoitti pääni ja pyörin yhden rampin varmaan neljä kertaa ympäri ennen kuin auton nokka osoitti taas oikeaan suuntaan. Onneksi sunnuntai-iltana yhdentoista kieppeillä ei kauheasti ollut liikennettä, niin en aiheuttanut kaaosta ;) Pikakoukkaus Helsingissä kesti vähän yli tunnin, lähdin vielä yötä vasten ajamaan takaisin Tampereelle. Olin perillä kahden aikaan yöllä, ja melkein vuorokauden valvottuani alkoi olla sellainen olo, että nyt maistuisi pikkuhiljaa uni ;) Päivän menoista taisi pää olla kuitenkin pyörällä, kun nukuin hyvin katkonaisesti ja kävin päässäni unissakin läpi päivän ajoreissuja.

Olo ei ollut maanantaiaamuna kovin virkeä, mutta elo kuitenkin voitti. Tein Marin kanssa päiväseltään reissun Ikeaan sivistysmielessä - en nimittäin ole aiemmin siellä koskaan käynyt. Kaikenlaista nähtävää siellä olikin, ostettavaa olisi ollut vielä enemmän, mutta onneksi maltoin suurimman osan näistä heräteostoksista jättää hyllyyn ;) Minna soitteli vielä aamupäivästä ja kyseli, josko pistäytyisin vielä iltapäivällä koirien trimmauksen merkeissä. Iltapäivällä ajeltiin sitten vielä Minnan luo likkoja trimmailemaan. Minna tosin hoiti trimmauksen täysin, mä lähinnä hämmästelin, miten nopeasti ohennussakset voivat viuhuakaan ;)

Illansuussa päivän vähän viilennyttyä lähdimme tyttöjen kanssa kotimatkalle. Olin ihan ylpeä, kun selvittiin reissusta hengissä kotiin ;) Tiistaina oli kevään viimeiset tentit, joihin nyt en sattuneesta syystä kauheasti ehtinyt panostaa. Keskiviikkona pinnisteltiin hetki vielä opinnäytetyön raakileen kanssa, tänään on sitten jo saatu vihdoin ja viimein vetää henkeä ja levätä. Koirien kanssa ollaan lenkkeilty lähinnä Haukanniemessä, eilen käytiin illalla Ellin luona treenailemassa tokoa. Kirjoittelen tokoreeneistä vielä oman päivityksen...