Neven kanssa saatiin parin päivän varoitusajalla paikka JoA:n järjestämiin tokokokeisiin. Kyselin kisapaikkaa jo useampi viikko sitten, mutta koe oli täynnä eikä mitään toivoa päästä mukaan. Peruutuksia oli sitten tullut ilmeisesti melkoinen liuta eikä varasijoilla olleita enää kiinnostanut! Kannattaa olla vanhoja treenikavereita ilmoittautumisia vastaanottamassa, niin ne muistaa vinkata takaisin, jos paikkoja ilmaantuu ;)

Edellisten kisojen jälkeen ehdittiin treenata kerran - se perinteinen paniikkitreeni koetta edeltävänä iltana. Nevellä oli liikkeet ihan hyvässä muistissa treenitauosta huolimatta. Niinpä lähdimme tänään aamulla avoimin mielin koepaikkaa kohti.

Tuomarina oli tällä kertaa Anne Nokelainen. Neve suoriutui kokeesta seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 9

Pisteitä yhteensä 179 ja jaettu 2. sija :)

Neve piti huolen, että tuomarin sydän valloitettaisiin jo lähtötilanteessa. Tuomarin tullessa luoksepäästävyyttä arvioimaan Neve meni vastaan, ja kun tuomari kumartui rapsuttelemaan, Neve kellahti selälleen ja teki kaikin puolin selväksi, että rakkaus oli molemminpuolista. Oli siinä tuomarillakin naurussa pitelemistä ;)

Paikkamakuu meni ihan mukavasti. Vähän siihen kaipaisi varmuutta lisää.

Seuraamiset olivat tänään ihan hyviä, Neve oli hyvin mukana ja käännöksetkin oli ihan ok. Vapaana seuratessa haahuili vähän enemmän, mutta taisi tuomari jo vähän katsoa vaaleanpunaisten lasien läpi ;)

Liikkeestä maahanmeno meni tosi hyvin, tuomari oli näköjään ollut samaa mieltä.

Luoksetulo oli muuten ihan priima, mutta kun Neven piti tulla sivulle, se löysikin jotain kiinnostavampaa mun selän takaa. Aloin ihmetellä, mihin koira katosi, ja kun sitä ei näkynyt, annoin toisen käskyn.

Seisomisesta mulla on sellainen mielikuva, ettei Neve ihan heti seisahtunut paikoilleen, mistä varmaan tuo pistemenetys.

Estehypyssä Neve meni suoraan istumaan esteen taakse.

Neve on taitava! Pitää vielä yrittää mahduttaa ainakin yksi koe tälle vuodelle, jos sen koularin vielä vaikka ehtisi saada :)