Tänään tokokisauransa aloitti Neve :) Kyllä sai ohjaaja taas tuta, mitä on jännittää pahimman kaavan kautta, vaikka loppujen lopuksi siihen jännittämiseen ei olisi ehkä ihan niin paljon syytä ollutkaan.

Tuomarina oli Marko Puranen, joka arvioi meidän suoriutumisen seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä
Seuraaminen taluttimetta
Liikkeestä maahanmeno
Luoksetulo
Liikkeestä seisominen 9
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus

Ja loppujen lopuksi Neve sai mukavan pistemäärän 186p, siihen päälle KP ja vielä sijoitus 3 :) Neve sai samalla ensimmäisen palkintopyttynsä sekä hienon KP-plakaatin!

Yllä suorituksemme videolla kahta ensimmäistä liikettä lukuun ottamatta

Hurjaa oli! Luoksepäästävyydessä Neve meni tuomaria vähän vastaan, tuomari naureskeli, että neiti näköjään tekee itseään oikein tykö ;)

Paikkamakuussa on aina hyvä havaita, että välimatka oli pitempi kuin kertaakaan meillä treeneissä... Hyvin Neve pysyi, kerran se vaihtoi lonkkaa, mutta muuten oikein hyvä paikkamakuu. Ohjaajasta ei ole mikään 2-minuuttinen tuntunut niin pitkältä kuin tänään, mun sydän etsi lujasti tietä rintalastan läpi ;)

Ryhmäliikkeiden jälkeen ehdin käydä koiraa vähän virittelemässä ja ehti se hetken huilata autossakin. Tein välissä vielä jäävät liikkeet ja pari kertaa hyppyä, jotka uskoin seuraavan koitoksen vaativimmiksi liikkeiksi.

Yksilösuorituksessa molemmista seuraamisista saatiin sama pistemäärä, johon olen kyllä oikein tyytyväinen. Seuraamisten ongelma on videoltakin aika selvästi nähtävissä: Neve seuraa hieman poikittain, minkä syyksi tuomari katsoi sen lähes katkeamattoman katsekontaktin ;)

Liikkeestä maahanmeno sujui mukavasti, en osaa äkkiseltään sanoa, mistä puolikkaan pisteen menetys tuli.

Luoksetulo oli myös oikein jees, Neve olisi voinut tulla ehkä vielä nopeammin sivulle.

Liikkeestä seisomisessa koira tuli mun perässä jonkin matkaa ennen kuin pysähtyi.

Estehyppy meni mainiosti ottaen huomioon, että sitä on treenattu näistä liikkeistä kaikkein vähiten ;)

Kyllä koira on pätevä viimeistään siinä vaiheessa, kun tuomarikin sanoo sen olevan sellainen ;) Enpä olisi aamulla ennen reissuun lähtöä uskonut, että tällaisten tulosten kanssa takaisin tullaan! Neven kanssa pääsee näköjään pitkälle, kun pitää omat hermot kasassa ja muistaa vaan käskyttää napakasti ja reippaasti. Mä ainakin koin sen hieman hämmentyvän, kun palkkaa ei tullutkaan, mutta nyt treenaillaan sitten ahkerasti ja palkkaillaan kokeenkin edestä. Kun Neve nyt näin hienosti aloitti tokouransa, niin sille pitää vissiin ryhtyä katselemaan lisää kisoja!

Kisoissa oli myös Lotta Naomin kanssa. Naomin pisterivi oli myös hyvin vakuuttava, mutta harmillisesti paikkamakuun ja liikkeestä seisomisen nollat veivät mahdollisuuden ykköstulokseen. Onnea Lotta ja Naomi siitä huolimatta, vähän lisää treeniä vaan, niin puuttuvat ykköset ei ole kuin käydä hakemassa! :)

Rini oli matkassa seuraneitinä, ja sitä kyllä näytti vähän kismittävän, kun se ei päässytkään puuhastelemaan. Noh, huomenna on sitten Rinin vuoro päästä mun kanssa liikenteeseen. Kyllä siskoksilla oli hauskaa keskenään, kun kävimme Lotan kanssa kävelyttämässä ja riekuttamassa niitä Hau-Hau-hallin viereisissä metsissä ;)

1286638374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä palkintokuva. Kuvalaatu on vähän onneton, kun kuva napattiin videokameralla, vaan ehkäpä parempilaatuinen palkintokuva seuraa vielä myöhemmin ;)