Tänään aamulla Hankalinin Erika kävi hieromassa Rinin. Ensin Erika katsoi Rinin liikkeitä pihalla. Liikkeissä ei ollut mitään erityistä huomautettavaa.

Sitten varsinaiseen hierontaan. Rini on kyllä huvittava - siitä näkee niin selvästi, milloin sitä hierotaan jostain nihkeämmästä paikasta (kääntää päätä). Onneksi varsinaisia jumituskohtia ei löytynyt. Molemmat takareidet olivat hieman kireät, ja vasemmalta puolelta löytyi n. peukalonpään kokoinen alue aivan selkärangan vierestä pitkästä selkälihaksesta, joka "natisi". Rinin molemmat lavat liikkuivat hyvin, mutta oikeanpuolimmainen oli hieman tiukempi.

Erika kehui Rinin olevan erinomaisessa lihaskunnossa, mua suorastaan huvitti kuulla Erikan puhuvan Rinin "bodatuista selkälihaksista" ;) Ainoa, mihin hän olisi toivonut vähän jotain lisää, oli luuston liikkuvuus. Kyselin sitten, miten voisin jatkossa ennaltaehkäistä lihasjumeja, hoitaa nykyisiä ja parantaa liikkuvutta. Vastaus oli kaikessa yksinkertaisuudessaan, että koira pitää saada ravaamaan erilaisissa maastoissa, ei siihen oikeastaan muuta tarvita. Tiedossa on siis viimein paluu hölkkälenkeille, kunhan nyt ensin otetaan pari päivää vähän rauhallisemmin.

Rini rauhoittui jälleen kerran ihanasti hierottavaksi, Erikakin kehui sen olevan hoidettavana kuin vanha tekijä. Neveä sen sijaan tuntui kovasti kismittävän, kun sitä ei huomioitu ja rakastettu sen mielestä tarpeeksi - Neve kun olisi juuri Rinin hieronnan aikaan halunnut rakastaa kaikkia palavasti. On se liikuttava otus.

Neve pääsi Rinin hieronnan jälkeen riekkulenkille Mallan ja Seelan kanssa Haukanniemeen. Lujaa ne siellä pinkoivatkin ja kävivät vielä uimassa! Mun päivä kuluikin sitten muilta osin koulussa. Huomisen kun vielä jaksaisi puurtaa, niin sitten loppuviikkoa kohden helpottaisi.