Koiria taitaa vieläkin painaa jonkinlainen leirinjälkeinen väsymys, mun kohdalla se voidaan määritellä varmaan jo työväsymykseksi. Kun kaksi vuotta sitten olimme ensimmäistä kertaa Vaalan leirillä ja menin leiriviikonlopun jälkeen heti töihin, muistan aamuna väsyneenä ajatelleeni, että ensi kerralla tajuan pitää jonkinlaisen loman, jotta jaksaa tehdä töitä. Näin kaksi vuotta myöhemmin voidaan vaan todeta, etten ole oppinut yhtään mitään, sillä kun rekrystä soitettiin tiistaina, lupauduin epäröimättä menemään töihin loppuviikoksi. Tein perjantaina vielä tuplavuoron, kun tuli sairaslomatapaus, joten 14,5 h työnteon jälkeen oli aika kaikkensa antanut olo. Eilen kävin tekemässä vielä aamuvuoron. Nyt tässä saa toivon mukaan oikeasti huilata jo jonkin aikaa.

Tyttöjä en ole pahemmin aktivoinut tällä viikolla, työt vetää mehut tehokkaasti tuossa helteessä. Torstaina mitattiin kaikkien aikojen helle-ennätyskin ihan tässä lähellä: Joensuun lentokentällä oli 37,2 astetta lämmintä. Kylläpä kaupungilla kävellessäkin tuntui siltä, että tropiikki on ympärillä! Mua ei ole missään määrin tehty tällaisiin keleihin. Onneksi aittarakennus on nyt pysynyt päivälläkin kohtuullisen viileänä, kun löydettiin varastosta mun kauan kadoksissa ollut iso tuuletin. Mun siskot ja äiti ovat käyttäneet koiria pihalla sillä välin, kun olen itse ollut töissä. Etenkin mun siskot ovat koiranvahtikeikoistaan olleet aivan innoissaan ;)

Käytiin me mökilläkin torstai-iltana. Koirat juoksivat innoissaan nurmien ja järven väliä. Oli meillä vieraitakin: naapurin itäsiperianlaikan pentu Lara, joka oli kyllä aika veikeän näköinen otus. Se juoksi tyttöjen perässä innoissaan, etenkin Neven. Rini ei pennusta ihmeemmin välittänyt sen jälkeen, kun tuttavuutta oli tehty ja ensimmäiset juoksupyrähdykset tehty.

Tänään olen vapaalla eli Wallun ja Lilyn vahtina jälleen Rantakylässä ;) Kyllä tää käy vapaapäivästä, kun sai aamulla nukkua pitkään ja täällä kuitenkin yleensä menee aika melko vaivattomasti. Kunhan tässä päästään vähän päivässä eteenpäin, lähdetään lenkille varmaankin Jamikselle. Näin kauniina päivänä olis ilo kuvata, vaan pitää varmaan oikeasti jo uskoa, että turhaa se on niin kauan, kunnes saan kamerani huollatettua - sen tarkennus tökkii niin pahasti.

Unohdin kirjoitella alkuviikosta, että Heinävedellä käydessäni trimmasin molemmat tytöt vähän edustavampaan kuntoon. Neven hännän trimmauksesta olen erityisen mielissäni, kun se onnistui kerrankin hyvin. Neve sai samalla korvansa teippiin, kun tässä kuussa on näyttelykin tulossa. Tässä kuva Neven uudesta naamalookista:

Nyt toivon mukaan vedetään henkeä tämä ja huominen päivä. Tiistai-aamuna koirat menee hoitoon Kepposelle, kun mä lähden risteilylle Ruotsiin äidin ja siskojen kanssa, paluu torstaina illalla. Hyvinpä sattuikin tää reissu, kun perjantaina on sitten jo Kuopion näyttely Rinin kanssa.

Niin joo. Maaningan agikisoissa oli räpsitty aika makeita kuvia ja Rinistäkin löytyi muutama. Lisäsin ne meidän kisaviikonlopusta kertovaan postaukseen, joka löytyy täältä.

Kuvia lisätty myös Vaalan leiristä kertovaan postaukseen, videot vielä odotuttavat itseään...