Mari soitteli tänään iltapäivästä ja pyysi tottistelemaan. Pikaisen sotasuunnitelman jälkeen päädyimme ajelemaan Pärnävaaralle, jossa oli pk-esteet. Treenattiin vuoron perään, jotta toinen oli siinä aina vähän perään katsomassa ja antamassa vinkkejä.

Aloitin Rinin kanssa. Rinin kanssa tehtiin seuraamista niin, että Mari naksautti aina hyvästä pätkästä. Rini oli aivan liekeissä ja teki tosi hyvää seuraamista. Käännökset olivat tiiviit ja hyvät, vähän ehkä edistämistä siellä täällä, mutta innokasta ja tiivistä tekemistä kaikkinensa.

Sitten siirryttiin metriselle esteelle. Näytin Marille, millä mallilla meidän metrinen on, ja heti sieltä tulikin hillitön rymäytys esteeseen. Sen verran este on mennyt näköjään tauon aikana eteenpäin, että Rini ei edes yrittänyt kiertää kumpaankaan suuntaan, vaan se suoritti esteen hypäten molempiin suuntiin ilman lisäkäskyjä. Vaihdettiin noutokapula wubbaan, ja wubballa saatiinkin yllättäen tyylipuhtaita hyppyjä ilman kolautuksia. Viimeinen toisto oli täydellinen, ei yhtääb kolahdusta ja upeat hypyt molempiin suuntiin. Tästä siis jatkoon suunnitelmana, että tehdään wubballa onnistuneita toistoja ja unohdetaan noutokapula liikkeestä joksikin aikaa. Olin todella iloinen onnistuneesta hypystä, tän kanssa on tahkottu kyllä kans ihan riittämiin!

Neven kanssa tein alkuun vauhdikkaan luoksetulon, jonka jälkeen siirryttiin tekemään seuraamista. Neve edisti, mutta muutaman korjauksen jälkeen seuraaminen oli tosi hyvää, eikä joka kerta tarvinnut edes minun korjata, kun Neve teki sen itse. Seuraamisesta jäi tosi hyvä mieli myös, nyt kun saisi vaan ne jäävät liikkeet kuntoon, niin voisi ryhtyä miettimään kokeita Nessulle.

Lopuksi tein Neven kanssa vielä noutoa kapulalla. Neve muisti parin viikon takaisen treenin, se haki kapulan, nosti sen ja toi mulle käteen asti. Sain viimeksi ketjutettua liikkeen hyvin niin, että kun kapula tuli käteen asti, viskelin Nevelle palloa, josta se oli oikein mielissään. Samalla kaavalla tehtiin tänään tosi hyvin tuloksin. Olin tästäkin tosi iloinen, kun nouto ei ole ollut saalisviettiselle Nevelle mikään maailman helpoin liike opettaa. Ihanaa edistyä!

Treenien jälkeen suuntasimme Pilkon Citymarketille, jossa oli JoA:n mätsäri. Ilmoitin tällä kertaa molemmat tytöt kehiin. Rini oli kehissä ensin, kehäkettu ansaitsi itselleen punaisen nauhan, vaikkei esiintyminen ollut mielestäni ihan meidän parhaimmistoa. Neve esiintyi aika heti Rinin perään ja sai sinisen nauhan. Molemmat tytöt saivat tuomarilta erityiskehuja kauniista väristä ja timmistä lihaskunnosta ;) Rini ei sijoittunut punaisten kehässä, mutta Neve oli sinisten kolmas, jolla se ansaitsi pussillisen puruluita ja vinkulelun. Tytöt saivat nautiskella puruluista vielä tässä illan päätteeksi.