Tällä viikolla ei olla käyty vielä tokoa isossa mittakaavassa treenaamassa suurista aikeista ja sotasuunnitelmista huolimatta. Huomenna on illasta Neven tokotreenit, joten josko sitä päivästä löytäisi pienen tovin aikaa treenata Riniäkin.

Tyttöjen kanssa ollaan kyllä iltaisin ja päivien mittaan tehty ihan pieniä tokoharjoituksia. Rinin kanssa ollaan työstetty kaukoja sisätiloissa, ja varsin hyvältä ne tällä välimatkalla näyttävätkin. Naksutinta pitäisi käyttää enemmän, samoin palkkana Rinin rakasta lussupalloa. Rini on varsin liikuttava - lussupalloa säilytetään kirjahyllyssä ylimmällä hyllyllä, kun riita siitä tulisi varmasti. Rini saa välillä mielenpinttymiä, että nyt on pakko saada lussupallo just heti, ja se yrittää kurottaa kirjahyllyn ylimmälle hyllylle palloa ottamaan. Hömppä.

Neven kanssa on treenattu kunnolla ruokakupilla nyt seisomista, ja nyt parina iltana Neve on osannut tarjota käskystä seisomista maahanmenon sijaan. Kai se on vaan uskottava, että Neve oivaltaa hyvin, kun vaan itse on selkeä siinä, mitä vaatii ja miten. Nyt kun tuon seisomisen vaan saisi yhdistettyä tokoon vielä tavalla tai toisella, niin kisaliikkeet alkaisivat valmiit pienen hienosäädön jälkeen :)

Olemme nautiskelleet ihanasta auringonpaisteesta ja pitkistä lenkeistä Laajavuoressa. Aino on saanut mut tällä viikolla kaksi kertaa lähtemään juoksulenkillekin. Eipä tuo huono juttu olisi lainkaan, jos tässä saisi kuntoaan kohotettua - enkä pistäisi pahakseni, vaikka siinä sivussa lähtisi pari kiloakin ;)

Unohdin viime viikon puolella mainita, että koirien kanssa käytiin pyörälenkillä, joskin käytin tytöt erikseen - niin hullu en vielä ole, että lähtisin molempien kanssa yhtä aikaa. Neven kokemattomuus näkyi: se oli välillä vähän turhankin dramaattinen pyörän pienimpäänkin liikkeeseen reagoidessaan, ja se kiskoi pyörää eteenpäin, vaikka kuinka yritin saada sen hidastamaan vauhtia. Säästi se tietysti multa polkemisen vaivaa, mutta se nyt ei ollut pyöräilyn perimmäinen ajatus. Neve oivalsi kyllä ensimmäisen kilometrin jälkeen, mistä oli kyse, jonka jälkeen se meni kuin vanha tekijä. Vähän harjoitusta vaan lisää. Rinin kanssa kävin vähän pitemmän lenkin, kun se osaa homman.