Tänään oli sitten ohjelmassa kehäkierroksia. Lähdimme tällä kertaa Rinin kanssa ihan kahdestaan, kun Aino lupautui hoitamaan Neveä. Pääsin lennosta vielä handleriksi uroskehiin, kun Kake (Hazelmoor Qasimir) oli esittäjää vailla. Kake oli onneksi oikein mukava esitettävä, joten kehäkierrokset menivät mallikkaasti Kaken saadessa erin ja ollen lopulta PU4.

Avoimen luokan narttuihin ei sitten Kaken jälkeen ollutkaan kuin hyppäys. Rini esiintyi nartuissa tänään seuraavasti:

Paikka: Tampere
Aika: 20.3.2010
Tuomari: Petra Junehall, Ruotsi
Arvostelu:
Feminin tik, bra storlek och proportioner men ganska platt och tunn. Huvudet borde vara mer utvecklat. Bra ögon och öron. Saxbett. Bra hals och överlinje. Tillräcklig benstomme och vinklar. Tunn bröstkorg. Bra kors och svans. Parallela rörelser. Bra päls och färg. Typiskt temperament.

Rini sai tämän vuoden värikirjoon hieman laajennusta saaden tällä kertaa EH:n ja sijoittumalla avoimen luokan narttujen toiseksi. Avonartuista yhdellekään ei eriä liiennyt, ja muutenkin linja oli tänään tiukkaa, kun käytössä olivat kaikki nauhat EVA:a lukuun ottamatta.

Rinillä oli tänään rakastan kaikkia ihmisiä päivä: se huusi ja suti liukkaalla lattialla tullessamme halliin, kun se oli vissiin tuntevinaan jonkun täysin ventovieraan ja olisi halunnut moikkaamaan. Muutenkin käytävien varrella olisi pitänyt kaikki ihmiset ja koirat moikata. Uroksilla ei edelleenkään tosin ollut neidin takapuoleen asiaa, palautetta tuli hyvin äkkiä takaisin. Tytöt, varsinkin Rinin puolisisko Fanni, joka täyttää tänään 1 vuotta ja sai muuten ensimmäisen sertinsä tänään ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään ;) olisivat sen sijaan olleet hyvin mieluista seuraa.

Kehien jälkeen ajelimme Minnan luo myhväämään Rinin ja Neven täyssisko Sonyn 4,5-viikkoisia pentuja. Voi että ne olivat somia ja varsin mukavan oloisia muutenkin! Pentujen pallottelu ei auttanut edelleen valloillaan olevaan pentukuumeeseen yhtään, mutta onneksi ei vielä ole pennun paikka avoinna tässä huushollissa. Salmelan Jari tuli myös käväisemään Minnan luona viime viikolla kotiutuneen Pron kanssa, joten pentukuumeen yllyttäjiä oli tänään joka paikassa ;)