...tai pikemminkin hieroja meillä, kun kotiin asti tuli tyttöjä hoitamaan ;) Saimmekin ajan koirahierojaopiskelijalta, joten päätimme tukea opiskelijan oppimistyötä.

Ensin hieroja katsoi molempien tyttöjen liikkeet ulkona. Neven liikkeitä oli varmaan aika turhauttavaa katsoa - se vain pomppi ja höselsi pihalla :o Rini meni tottuneemmin, ihan kuin näyttelykehässä ;) Kummankaan liikkeistä ei hieroja löytänyt moittimista.

Sitten sisällä päästiin varsinaiseen asiaan eli hieromiseen. Rini pääsi nautiskelemaan ensin, ja viime syksyiseen tapaan se antoi hienosti käsitellä itseään. Riniltä löytyi aavistus kireyttä molempien etujalkojen koukistajista, mutta hierojan mukaan ne eivät vaadi mitään erityistoimenpiteitä, niin pienestä kireydestä on kyse.

Nevekin malttoi loppujen lopuksi yllättävän hyvin olla aloillaan. Aika monesti se piti palauttaa takaisin puolinousevasta asennostaan makuulle, mutta lopussa se ei olisi halunnut nousta enää ollenkaan. Neveltä kiristyskohtia löytyi vähän enemmän: vasemman takajalan räätälinlihaksessa, molemmissa rintalihaksissa sekä kaulan sivussa oli kireyttä havaittavissa. Lisäksi siltä löytyi ilmeisesti pieni kipupiste oikean etujalan kolmihaaraisesta olkalihaksesta, mutta kipupisteen tarkkaa sijaintia hieroja ei pitkän etsinnän jälkeenkään pystynyt määrittämään. Neven liikkumistyylin huomioon ottaen olin aika yllättynyt, ettei kiristyskohtia ollut tuon enempää - se kun mennä vouhottaa vailla mitään järkeä itseään lainkaan varomatta.

Molemmat saivat kehuja kauniista käytöksestä ja helposta käsiteltävyydestä sekä siitä, että ovat hyvässä kunnossa :) Tyttöjen kunto on niin hyvä, että tällä hetkellä ei ole tarvetta hieroa kovin usein. Eiköhän me varata uusi aika vielä keväämmälle ennen kuin aktiiviharrastuskausi alkaa, niin molemmat ovat sitten hyvässä vedossa!