Mitään kovin ihmeellistä ei tässä viikon aikana ole ehtinyt tapahtua. Lumi satoi maahan ja ulkona on ollut aivan ihanat kelit, joten pihalla ollaan viihdytty koirien kanssa lenkkeillen. Tiistaina käytiin illalla koirien kanssa lumisateessa kiertämässä Haukkista. Keskiviikkona lenkkeiltiin ihan tosissaan - Laajavuoren metsissä tuli rämmittyä hangessa viisi tuntia - ensin ihan keskenään, sitten toiseen otteeseen Ainon ja Ellin sekä karjakoiralauman kera. Eipä tarvinnut paljon unta kysellä illalla! Torstaina kävimme Ainon kanssa mäkeä laskemassa Laajavuoren rinteessä, koirat olivat mukana. Siinäpä nekin saivat lenkitystä juoksemalla mäkeä ylös ja alas meidän perässä ;) Tänään on vietetty ansaittua lepopäivää lähinnä siivoilun merkeissä, illasta käytiin Ainon ja Ellin luona iltaa istumassa.

Viikon agilitytreenit peruuntuivat lumentulon takia, ja jos lumet jäävät maahan, niin treenit taitavatkin tältä vuodelta olla tässä. Tammikuussa meillä alkaa hallikausi, joten treenitaukoa on tiedossa. Tyttöjen juoksua odottelen tammikuulle, mutta tällä kertaa olisi ihan kiva, jos aikaistaisivat juoksua joulukuun puolelle. Lähinnä harmittaa, jos Neven kanssa jää alkeiskurssin kertoja väliin juoksujen takia.

Tytöt saivat tänään postissa uudet hienot hihnat, Nevelle tilasin vielä treeniliinan, jotta olisi helpompi treenata sen kanssa. Furminatorinkin ostin pitkän pähkäilyn tuloksena, ja näppäräksi kapistukseksi se on osoittautunutkin. Rinin pöksykarvoista on vain haituvat jäljellä, neiti on aika karmean näköinen tällä hetkellä. Lattioille kerääntyvät karvakasat ovat kyllä jo radikaalisti vähentyneet, joten näyttää siltä, että karvanvaihtoshow alkaisi taas tältä erää olla ohi.

Kuvia ei ole ollut laittaa blogiin vähään aikaan, kun tytöt eivät ole tällä hetkellä erityisen kuvauksellisia ainakaan ulkonäkönsä puolesta. Mulla oli kyllä Laajavuoren lenkkipäivänä kamera mukana ekalla reissulla, mutten vielä ole ehtinyt edes katsoa, mitä sieltä tuli vai tuliko mitään.

Katsoin tänään viimein Neven luonnetestistä otetun videon. Olosuhteisiin nähden se oli mielestäni ihan hyvin onnistunut, joten voi olla, että siitä pätkiä nettiin saadaan sitten kuitenkin. Kunhan saan vaan aikaiseksi...

Viikonloppu meneekin tehokkaasti tokokoerintamalla. Mihin se treeniaika taas meni...?