Hiljaista tässä on kyllä ollutkin, joten juuri mistään eivät blogimme seuraajat ole jääneet paitsi. Mulla on pitänyt kiirettä koko viikon kouluhommien ja kaiken muun mahdollisen kanssa, eikä muutosta viikko-ohjelmaan juuri näy. Nyt alkaa pikkuhiljaa koittaa luja loppurutistus ennen vuoden loppua koulussa, joten töitä riittää.

Koirien kanssa ollaan käyty lähinnä lenkkeilemässä. Alkuviikko meni viime viikonlopun kisaviikonlopusta toipuessa. Keskiviikkona käytiin kaupunkikävelyllä Ellin ja Mion kanssa ja mukavastihan se meni. Kaupunkikävelyn jälkeen käväistiin tekemässä pieni tokotreeni, aloitin vaihteeksi Neven kanssa. Neven kanssa aloiteltiin jääviä liikkeitä, sitten tehtiin luoksetuloa. Rinin kanssa tein palauttavan treenin ruutuun ja luoksetuloon, lisäksi vähän seuraamista. Muutapa siinä ei ehdittykään siihen hätään tehdä.

Torstaina yritettiin onneamme Haukkiksessa, mutta eihän siellä voinut kävellä ilman mutakylpyä. Toissa viikolla sataneet lumet ovat sulaneet kaikki pois pari viikkoa kestäneiden leutosäiden aikana. Ällöttää!

Perjantaina kävin koirien kanssa Haukkiksessa lenkillä, illalla kävimme vielä parin tunnin hihnalenkillä Ainon, Mallan ja Seelan kanssa. Lenkin yhteydessä otimme pienen näyttelytreenin muistinvirkistykseksi. Neven kanssa pitää ryhtyä harjoittelemaan esiintymistä. Se kulkee mukana kyllä mukavasti ja seisoo nätisti, mutta sen häntä tahtoo liikkeessä nousta vähän turhan ylös. Rini meni kuin vanha tekijä, sen kanssa on niin ihana mennä, kun tarvitsee hädin tuskin hihnasta pitää kiinni ;)

Tänään oli sitten Jyväskylän KV. Kumpikaan plyymerleistä ei näyttelyyn osallistunut vähäisten karvojensa ansiosta, mutta olin paikan päällä esittämässä tyttöjen Taavi-veljen. Taavi jatkoi tasaista EH-linjaa. Kehien jälkeen ohjelmassa oli kojujen kiertämistä, ja tarttuihan sieltä taas mukaan kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellistakin. Tytöt saivat mm. ruusukkeet, vaikkeivät näyttelyyn osallistuneetkaan:

1258840471_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rinin ruusukkeessa lukee Princess...

1258840464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

...ja Neven ruusukkeessa Rascal. Kova vastus tuolle Rascalille oli Sohva Champion!

Näyttelyn jälkeen saimme vieraita, kun Hinni ja Pauliina kävivät meillä kahvittelemassa. Tytöt eivät olleet moksiskaan, vaikka meille tuli vähän harvinaisempia vieraita - molemmat olivat aivan innoissaan ylimääräisistä rapsutuksista - Neve varsinkin. Neve taisi taas sulattaa sydämiä persoonallisella luonteellaan ainakin sen perusteella, että sille tarjottiin heti kotia Etelä-Suomesta ;)

Illalla kävimme vielä Ainon ja Ellin luona leffailtaa viettämässä. Huomiselle ohjaaja kaipailee lepopäivää, mutta melkeinpä sitä pitäisi koirien kanssa jotain touhuta, kun on päivä vapaata.