On vähän blogikirjoitukset jääneet kiireiden keskellä, vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Paikka: Heinola
Aika: 23.8.09
Tuomari: Anna Redlicka, Puola
Arvostelu:
Correct type. A bit light feminine head. Good neck. Correct bodypropotions. Good topline. Straight in front. Sufficient rear angulations. A bit light in bone. Loose feet. Movements not reach enough for the breed.

Ja jällehen kerran saimme punaisen nauhan ja sijoituimme kolmanneksi. Pitää tosin olla siihen punaiseen tyytyväinen, koska tää tuomari jakoi aika paljon sinistäkin. Rouva oli äärimmäisen tarkka liiketuomari, joten ihme oli, että eriä edes jakoi.

Näimme näyttelyssä tuttuja ja sukulaisia - tietenkin aina sen kerran, kun se kamera ei ole mukana. Rinin Pirate-isä osallistui kehiin ja piti suvun kunniaa yllä olemalla ROP ja ROP-veteraani. Onnea tätäkin kautta Terhille ja Pirate-isukille! Paikan päällä nähtiin myös Terhi ja kepo Antti sekä Gremlings-kolmikko Gizmo, Rasmus sekä Brandy. Oli kiva nähdä jälleen, tavataas toistekin!

Ja heti aussiekehien jälkeen kehiin menivät karjikset. Olipas mahtavaa olla paikan päällä todistamassa pygmi-Mallan valioitumista. Onnea Aino ja valio-Malla vielä tätäkin kautta! Minä esitin samassa kehässä Iikan tyttären Mimmin (Cossaks Xanadu Gal). Mukavastihan tuo meni sitten loppujen lopuksi - Mimmi sai EH:n.