Ennen kehän alkua halusin käydä juoksuttamassa Riniä uudestaan nurmikolla, jotta saisin toisen mielipiteen sen liikkeisiin. Juoksutin Riniä jokuseen otteeseen edestakaisin Terhin seuratessa erityisesti etuliikkeitä. Terhi kertoi Rinin liikkuvan vähän omituisesti, aivan kuin se luulisi olevansa leveämpi kuin onkaan.

Istuin kehän laidalla tovin ja mietin, mistä tämä nyt johtuu. Rini seurasi pohtivaa ilmettäni aikansa ja tarjoutui tulemaan syliin. Laitoin kädet sen etujalkojen taakse antaakseni sille hieman tukea, mutta Rini ulahti kivusta, kun yritin sitä nostaa.

Kun aloin asiaa tarkemmin ajatella, tajusin, ettei Rini ole venytellyt ainakaan viikkoon aamuisin, vaikka se tavallisesti venyttelee paljonkin. Se oli jäykkänä jo karjisleirin jäljiltä alkuviikosta. Hieroin Rinin tuossa aiemmin viikolla, mutten missään vaiheessa tullut ajatelleeksi, että tilanne olisi näin paha.

Tein sitten sen minkä pystyin: pyysin Rinin kyljelleen maahan ja aloin hieroa sitä. Rini rauhoittui aloilleen ongelmitta näyttelyn hälinästä huolimatta ja nautti selvästi hieronnasta. Hieroin sitä melkein aussiekehien alkuun asti, venytin välillä etujalkoja. Toinen jaloista oikein naksahti, kun ryhdyin pitkän hieronnan jälkeen sitä venyttämään. Jännitys jalassa tuntui välittömästi helpottavan, Rini oli aivan vetelänä sen jälkeen. Yritin hieroa vielä toistakin puolta, mutta en saanut siitä jännitystä laukeamaan samalla tavalla. Rini venytteli hieman halukkaammin hieronnan jälkeen, mutta sen liikerata näytti jäykähköltä edelleen.

Olin kahden vaiheilla, kehtaanko viedä Riniä edes kehään, mutta vein sen sitten kuitenkin.

Paikka: Joensuu
Aika: 16.8.09
Tuomari: Jaana Hartus
Arvostelu:
Erittäin hyvätyyppinen, mittasuhteiltaan ja luustoltaan oikea narttu. Runko voisi olla täyteläisempi. Hieman kevytpiirteinen pää. Kevyehköt korvat. Riittävät kulmaukset ja askelmitta. Hyvä karva.

Tuloksena tänään EH3 eilisen tapaan. Päivän pelasti Terhin Brandy, joka sai ensimmäisen sertinsä! Onnea Terhi ja Brandy! :D

Kotona aloin kysellä Rinille hieronta-aikaa ensi viikolle. Soppaa vaan sekoittaa, kun Jyväskylään pitäisi päästä lähtemään keskiviikkona, ja aikoja tuntuu olevan huonosti saatavilla. Tärkeintä olisi saada Rini kuntoon.

Meillä oli viikonloppuna harvinaisia vieraita Espoon suunnalta, kun Terhi tuli Antin ja Rasmuksen, Gizmon sekä Brandyn kanssa meille kylään. Hulinaa riitti kuuden koiran kanssa, mutta hienosti täällä meni. Kävimme eilen lenkillä Jaamankankaalla ja rannalla ottamassa vähän kuvia ilta-auringossa, katson kuvat läpi ja yritän saada näytille, jos niissä on jotain näytille laitettavaa ;)

Kiitos käynnistä Terhi & co! Mahtavaa, kun kävitte, käykääs useammin! Meidän tytöt jäävät odottelemaan seuraavaa kertaa, kun tapaavat jälleen ihastuttavan Gizmon ;)

1250440283_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä viisikko tuulisella rannalla eilen ilta-auringossa: vasemmalta oikealle Brandy, Rasmus, Gizmo, Rini, Neve. Ette ikinä arvaa, ketkä sukua toisilleen xD