Eilen käytiinkin sitten näytelmissä toisella puolen Suomea, taas vaihteeksi.

Paikka: Pietarsaari
Aika: 5.7.09
Tuomari: Jadranka Mijatovic, Kroatia
Arvostelu:
2,5 years old bitch. Excellent size & bones. Very feminine head, could have stronger head, more stop. Losing lip. Medium length of neck, well arched. Good hindquarters. Excellent silver colour & coat texture. Well presented.

Tällä saatiin sääli-ERI ja sijoitus PN2. Rini hävisi ilmeikkäälle ja kauniille Remylle (Moving Spirit Famous Fireworks), koska tuomari ei kuulemma osannut päältäpäin sanoa, onko Rini bordercollie vai aussie...

Tuomari päätti olla jakamatta sertiä, joten kotiin tultiin taas vaan nauhojen kera. Sääli-ERIksi sanon tätä juuri siitä syystä, kun tuomari kerta eväsi sertit koirien huonoon laatuun vedoten. Mun näkemys on, että jos koira on laadultaan huono, niin ei sille kannata vaaleanpunaista nauhaakaan silloin antaa. Mutta kukin tietysti tyylillään.

Vaan mahtui päivään iloakin: siis aaltoja, hurraa-huutoja ja sydämelliset onnittelut Ainolle huikeasta menestyksestä karjiskehässä: Seela oli ROP-pentu ensimmäisessä näyttelyssään ja iki-ihana Malla sai toisen sertinsä :D Onnea ja tsemppiä sen viimeisen sertin metsästykseen!

Suuret kiitokset Ellille Neven hyvästä hoidosta meidän näyttelyreissun aikana!