Laukaassa aussiet arvosteli Soile Bister. Esiintymässä molemmat plyyt.

Rinin arvostelu:

Erinomaisen tyyppinen, kaunislinjainen, hyväluustoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Pää voisi olla hieman vahvempi ja otsapenger vahvempi. Takaa riittävästi kulmautunut. Hyvä runko. Hyvä karva. Erinomaiset liikkeet ja luonne.

Tuloksena AVO-ERI, AVK2, PN2 ja VARASERT!

Neven arvostelu:

Hieman pitkärunkoinen feminiininen narttu, joka saisi olla tiiviimmässä kunnossa. Liikkeessä selkä elää voimakkaasti. Hyvä pään vahvuus, otsapenger saisi olla selvempi. Erinomaiset kulmaukset. Erinomaiset sivuliikkeet. Ihastuttava luonne.

Ja Nevelle AVO-EH, AVK3.

Rini hävisi varsin odotetusti mainiolle Minjalle, liikkeet oli hyvät, mutta Minja liikkui vieläkin tehokkaammin ;) Tuomari piti Nevestä kovasti, mutta selän voimakas eläminen tiputti laatuarvostelun erinomaisesta erittäin hyvään. Neve kuitenkin esiintyi hyvin ja korvakin pysyi alhaalla tarvittavan ajan ;) Me siis jatketaan Neven kanssa laihiksella ja odotellaan massan kiinteytymistä. Suuret kiitokset Ellille handlausavusta! Karjiskehässäkään ei mennyt yhtään hullummin, kun Katla oli ROP kera sertin :) Päivän kruunasi vielä Rinin puoliveljen Rasmuksen valioituminen, onnea Terhi ja Rasmus!