Tässä seuraa Aijan näkemys siitä, kuinka elämä pistetään kerralla uusiksi parin päivän aikana.

Saanko esitellä: tässä on Hazelmoor Nefertiti Nia, vanhalta kutsumanimeltään Malla - Rinin täyssisko. Sekaannuksia karjisystäviemme kanssa välttääksemme aussie-Malla sai uudeksi nimekseen Neve - muunnos Nefertitistä, ja mullehan ei never ever pitänyt tulla toista blue merleä ;)

1243862435_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243862442_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikki sai alkunsa viime viikolla keskiviikkoaamuna, kun kävin lukemassa Minnan blogista, että Rinin sisko etsii uutta kotia. Pidin Mallasta pentuna, joten mun piti tietenkin heti saada tietää asiasta enemmän. Niinhän siinä sitten kävi, että torstaina menin Minnan luo Mallaa katsomaan Ainon ja Rinin kanssa, ja jotenkin kummasti kävi niin, että lähdin kahden koiran kanssa ;)

Neve on ollut meillä nyt koeajalla vajaan viikon, ja hyvältä näyttää. Rinin kanssa ovat tulleet hyvin toimeen ilman sen suurempia selkkauksia. Hämillään Neve vielä elämänsä suuresta muutoksesta tietenkin on, mutta on ottanut kaiken hyvin vastaan. Neve on avoin ja ystävällinen ja luonteeltaan hyvin samantyylinen kuin Rini. Suurin ero lienee, että Neve on kouluttamaton. Ulkona sitä pystyy kuitenkin pitämään hyvin irti ilman erityisen suurta pelkoa, että se mihinkään olisi lähdössä tai karkaamassa.

Olen ollut iloinen Neven nopeasta sopeutumisesta laumaan, ja mulla on hyvä fiilis kaikenkaikkiaan. Toissa päivänä istuttiin rannalla pari tuntia Ainon ja Liisan kanssa, Neven lisäksi mukana Malla, Seela ja Olivia. Neve oli jonkin aikaa vähän pallo hukassa, mutta innostui lopulta leikkimään Seelan kanssa. Kävipä Neve vahingossa uimassakin - sitä se ei yllättyneen reaktionsa perusteella ole aiemmin tainnut pahemmin harrastaa. Uintireissun jälkeenkin se meni vielä ihan mielellään kahlailemaan, joten eiköhän me saada Neve kesän aikana uimaan siinä missä Rinikin.

Aika on mennyt tutustuessa toisiimme ja viedessä Neveä erilaisiin paikkoihin. Käväisimme pikaisesti pari päivää sitten kaupungillakin, eikä Neve välittänyt tuon taivaallista kaupungin hälinästä. Kuvia en ole ehtinyt vielä paljon ottaa, mutta jatkossa niitä on luvassa sitten enemmälti.

Neve menee laihiksen jälkeen lonkka- ja kyynärkuviin, jonka jälkeen sitten selviää, jääkö se meille ja millaisella sopimuksella. Neve tuntuu mainiolta pakkaukselta, ja olen itse jo niin kiintynyt siihen, etten enää kyllä luovu siitä, ellei ole ihan pakko ;)

Lopuksi on jälleen kerran kiitoksien paikka: suuri ja lämmin kiitos Minnalle luottamuksesta, kun annoit Neven tänne meille, sekä Ainolle, Ellille ja Liisalle, kun olette olleet tukemassa tätä päätöstä!