Kävin eilen treenailemassa tokoa Katjan ja kultaisten kanssa Ylämyllyllä. Honkalammen koulun kentällä oli jalkapallon pelaajia, joten siirryimme päiväkodin parkkikselle.

Aluksi paikkamakuu, jossa Kasma ja Rubi. Rubi liikahteli alkuun pari kertaa sen näköisenä, että se lähtee, mutta annoin sille sitten uuden käskyn, jonka jälkeen Ruppunen pysyi paikallaan liikahtamatta. Makuutettiin koiria n. 2 min.

Sitten seuraamista hihnassa. Ruppunen seurasi paremmin kuin edeltävänä päivänä Siprissä - nyt se ei lähtenyt litomaan, vaan pysytteli vierellä silloinkin, kun kontakti katkesi. Palkkasin ja kehuin kovasti hyvistä pätkistä, joita oli paljon.

Tein myös luoksetulon. Odotin, että asfaltti olisi pohjana ollut epämiellyttävämpi kuin hiekka ja vaikuttanut luoksetulovauhtiin, mutta olin väärässä (ja selvästi treenannut Rinin kanssa liikaa xD). Rubi tuli hurjalla vauhdilla ja istui itsenäisesti eteen. Luoksetulo on Ruppusen liikerepertuaarin parhaimmistoa ehdottomasti.

Tein lopuksi vielä pari liikkeestä istumista. Rubille alkaa istuminenkin tulla aika hyvin, se ei enää joka kerta tarjoa maahanmenoa. Paljon pitää toki tehdä vielä, ennen kuin se pystyy liikkeet tekemään ilman käsiapuja. Vaan minnepä meillä kiire valmiissa maailmassa ;)

Rinin kanssa tein myös seuraamista, joka oli innokasta, joskin vähän pääsi lössähtämään välissä. Liikkeestä istuminen oli nappisuoritus. Tein vielä kaukokäskyjä, mutta se istuminen tuotti taas ongelmia. En ota pulttia, se tulee sitten kun on tullakseen.

Tein Rinin kanssa vielä jokusen tempun lopuksi, jotta jäisi kiva mieli tekemisestä. Rini sai harjoitella myös chillaamista treenin jälkeen, kun jäin suustani kiinni Katjan kanssa ;)