Lomaviikko Jyväskylässä on melkein ohi. Ei olla sen ihmeemmin touhuttu oikeastaan mitään - toissapäivänä käytiin Ellin ja karjisten kanssa pitkällä lenkillä Laajavuoressa hiostavan kuumalla kesäilmalla. Samana iltana olin Ainon kaverina vetämässä Muuramessa agilitytreenejä alkeis-jatkokurssilaisille. Rini pääsi mukaan ja sai kunnian esitellä taitojaan kepeillä. Treenien jälkeen tehtiin keppejä vielä molemmilta puolilta ja Rini teki hienosti.

Eilen aamuna Rini sitten ontui. Ainon kanssa etsittiin vikaa lonkan päältä, mutta tarkempi tarkastelu osoittikin, että neidin takajalan anturassa on pitkä suora viilto. Todennäköisesti siis juossut lasinsiruun. Haava on sen verran pahan näköinen, että meidän odotettu viikonlopun agilitykoulutus jää nyt sitten väliin. Turha mun on lähteä revityttämään haavaa uudestaan auki hiekkakentällä.

Näyttäisi tulevan kaunis päivä. Ihan harmittaa, ettei voi ottaa Riniä mukaan pitkälle lenkille tai viedä sitä vaikka uimaan. Rini olisi toimintaan valmis minä hetkenä hyvänsä, mutta yritetään nyt vaan kiltisti parannella tassun haava ennen kuin lähdetään uudestaan riehumaan.