Lähdettiin vielä iltaa istumaan mökille. Napattiin ensin mummo mukaan keskustasta ja sitten huristeltiin Huhtiniemeen. Siskot olivat perinteisesti hyvin onnessaan Rinin tavatessaan.

Heiteltiin siinä jonkin aikaa Rinille narupalloa pihalla - siihen saakka, kunnes se pallo oli perinteisesti puun latvassa. Onneksi apu oli lähellä, joten pallo saatiin alas. Tämän jälkeen päätin, että narupallon heittely on tylsää, ja voisin tehdä Rinin kanssa jotain järkevää.

Siispä tuumasta toimeen ja tokoa tekemään! Hain tunnarikapulat autosta, asettelin ne kauniiseen ympyrään (n. 10 kapulaa), näytin oman Rinille, vein sen ringin perälle ja palkkasin. Lähetin etsimään. Rini haisteli kapulat läpi ja toi oikean. Siitähän sai muuten aika mageet palkat ;)

Sittenpä päätin heittää hommaan vähän haastetta. Kun Elisa ja Eveliina olivat sopivasti siinä paikan päällä katsomassa, annoin meidän hajuttomat kapulat yksitellen pihdeillä molemmille tasapuolisesti jakaen ja pyysin pyörittelemään käsissä. Asettelin ne sitä mukaa takaisin riviin kuin niitä valmistui, viimeisenä heitin sekaan oman, joka oli kolmantena oikealta. Tämä oli jo aikalailla vaikea, Rini ehti muutamaa väärää nostaa ennen kuin se löysi oman. Oma oli kuitenkin ensimmäinen, jota se tarjosi. Hieno tytteli, tästähän saadaan ihan oikeasti liike aikaiseksi!

Sitten me tehtiin ruutua. Rakensin ruudun meidän pihatien päähän, lähetys tapahtui aavistuksen ylämäkeen. Rini jäi puolitiehen vakuuttuneena siitä, että ruutu sijaitsi juuri siinä. Kahden läskiksi menneen lähetyksen jälkeen kävin viemässä wubban ruutuun, otin koiran sivulle ja lähetin. Jopas ruutu löytyi! Lyhensin matkaa ja lähetin ilman lelua, vauhti hyvä ja oikea paikka löytyi. Palkkaus lelulla ja revittelyleikillä.

Välissä kaukokäskyjä. Mulla oli wubba kädessä palkkana, jotta voisin palkata nopeasti, kun menee hyvin. Välimatkaa suunnilleen metri, ja Rini pysyi tosi hyvin paikallaan! Vähän se ekan palkkauksen jälkeen ryhtyi hiipimään eteenpäin, mutta teki taas oikein, kun vähän annoin palautetta. Pitää ottaa takapalkka vielä kaveriksi tähän, niin tulee hyvä. Tästäkin näyttää vähitellen jopa tulevan liike!

Lopuksi luoksetuloja, lähinnä pysäytyksiä. Jätin wubban takapalkaksi. Seisomaan pysähtyminen luonnistui hyvin, maahanmeno ei niinkään (jäi seisomaan, tarvitsi toisen käskyn maahanmenoon). Lopuksi suora luoksetulo, josta palkkasin wubballa jalkojen välistä. Ja Rini diggasi ;)

Kävimme treenien päätteeksi kävelemässä mökkitietä pitkin takaisin Varkaudentien varteen (siitä tulee edestakaisin nelisen kilometriä). Rini nautti kovasti ulkoilusta ja uusista hajuista. Tehtiin namilla vähän seuraamista lenkin aikana, samoin käännöksiä. Käännös vasempaan alkaa olla hyvä. Takaisintulomatkalla heittelin neidille wubbaa lumihankeen ja Rini oli ihan innoissaan.

Mökillä saunottiin ja syötiin lettuja, Rinikin sai omansa. Neidin silmät alkoivat punottaa väsymyksen merkiksi, eikä ihme - onhan tähän päivään mahtunut vaikka mitä. Heittelin pihalla vielä hetken narupalloa, mutta kun neidistä tuntui puhti loppuvan, päätettiin lähteä kotimatkalle. Kotona Rini onkin nukkunut autuaasti.