Tehdääs taas kuukauden pikakatsaus.

Paikkamakuu

Hyviä treenejä alla, neljää minuuttiakin ollaan tehty, enkä ole huomannut ongelmia.

Seuraaminen

Nyt on tehty seuraamista vähän enemmän. Iloista tekemistä, skarpataan vielä niihin käännöksiin, jotta saadaan tiiviimmäksi. Rini on iloinen seuraaja, sen kanssa on kiva touhuta.

Istuminen seuraamisen yhteydessä

Vain ylläpitotreeniä, hyvältä näyttää.

Luoksetulo

Suunnittelin pysäytyksiin avuksi takapalkkaa, vaihtelevasti treenejä, joissa pysäytän ja sitten enemmän pelkkiä suoria luoksetuloja. Pysäytyksiä voisi treenata myös kiertämisen avulla. Tärkeintä on saada koiralle ajettua sisään ajatus, että kun käsky tulee, on pysähdyttävä heti. Osaa käskyt, vain itse pysähtyminen tarvitsee preppausta.

Ruutu

Tästä on tullut yksi Rinin lempiliikkeistä. Se pinkoo hyvällä vauhdilla ruutuun, menee käskettäessä maahan. Välimatkaa saa olla 15-20 m, eikä ongelmia. Hyvältä näyttää.

Hyppynouto

Tehdään lähinnä ylläpitotreeniä ja kun halutaan vaihtelua työn alla oleviin liikkeisiin. En usko, että tässä tulee mitään hillittömiä ongelmia olemaan.

Metallinouto

Kiinnitä huomiota palautusvauhtiin, ettei ala hidastella.

Tunnari

Ylä- ja alamäkeä vuoron perään, mutta suunta näyttää hyvältä. Tarvitaan vielä paljon toistoja. Rini kuitenkin alkaa olla jyvällä homman ideasta, varmistellaan ensin ja vaikeutetaan vasta sitten.

Kaukkarit

Nämäkin etenee, kun vain unohtaa ne turhat namit ja ottaa lelun avuksi. Lelun avulla vaihdot on säpäkämmät, muttei kuitenkaan niin innokkaat, että liikkuisi paikaltaan.

Nyt pitää vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja ryhtyä tosissaan tekemään töitä. Ensimmäinen koe on kuukauden päästä, ja vaikkei meillä oikeastaan ole sen kummempia tavoitteita kuin käydä katsomassa, miltä voittajan kisat tuntuu, niin yritetään silti parhaamme.