Nyt on vietetty rauhallisia päiviä ilman sen erityisempää ohjelmaa, suurimpana syynä on mun työt, jotka vaativat veronsa tehokkaasti. Töiden lisäksi väsyttää "ylimääräinen" liikunta, kun ryhdyin kevään kunniaksi käymään pyörällä töissä. Meiltä tulee töihin matkaa yhteen suuntaan sellainen 7 km, joten aamupyöräilyn, työpäivän (joka käsittää postien lajittelemisen lisäksi n. 2,5 tunnin rappujen juoksemisen) ja kotimatkan jälkeen tietää todella tehneensä jotain. Siihen tulee sitten päälle vielä ulkoilut ja touhuilut Rinin kanssa.

Tänään ja huomenna Joensuussa on markkinat. Kämppis oli lähdössä katsomaan, mitä siellä on tarjolla ja sai houkuteltua minutkin mukaan. Päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja ottaa Rininkin mukaan katsomaan Joensuun kaupungin hälinää "pahimmillaan".

Rini oli ihan innoissaan kaupungin hälinään päästessään. Se haisteli kiinnostuneena kojujen hajuja - olihan ilmassa myös ruuan tuoksu ;) Mari kävi ostamassa meille makkarat, joita sitten nautiskeltiin ihanassa auringonpaisteessa penkillä istuen. Rini-porsaskin sai osan makkarasta, vaikka meinasin evätä siltä oikeuden siihen, kun neiti yritti varastaa sen kokonaan :D

Ruokatauon jälkeen kiertelimme kojujen välissä ja keskellä pahinta hälinää. Rini sai paljon ihasteluita, se kun keräsi paljon katseita mun tehdessä ostoksia ja Rinin yrittäessä osallistua kaupantekoon. Vaikka olin osannut arvata, ettei Rini tuntisi oloaan epämukavaksi ihmispaljoudessa, yllätyin silti, kuinka rauhallinen se paikan päällä oli. Monet pysähtyivät neitiä rapsuttamaan ja kyselemään siitä monenlaista.

Näin hienosti käyttäytyvää neitokaista piti tietenkin palkita. Kävimme viimeisenä Arttulan koiratarvikekojulla ostamassa pari siankorvaa ja jotain herkkurullia kotiinviemisiksi. Kävelimme pienen mutkan kautta takaisin kotiin, jossa rauhoitumme hetken, ennen kuin minä suuntaan kevään maastoinfoon kuuntelemaan, milloin päästään taas treenaamaan pk-puolen maastoja ;)

Kun nyt olen laittanut niin vähän kuvia näytille, niin tässä kuva Rinistä syömässä markkinoilta ostettuja herkkuja ;)

1239886894_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonloppuna yritetään taas aktivoitua. Lauantaina mennään extemporeena koiratanssikurssille. Kurssi olisi kestänyt koko viikonlopun, mutta me ollaan sunnuntaina näyttelyssä, joten osallistutaan vain yhdelle päivälle.

Niinjoo, tänä kesänä me mennään Rinin kanssa ihmettelemään, olisiko Rinistä myös jälkikoiraksi.