Olipas vilinää Joensuun aussietreffeillä! Paikalla oli meidän lisäksi Miimi kera Unelman ja Pamin, Hilkka ja Kiri, Hanna ja Jatsi & Turre, Johanna ja Jesse, Sirkku ja Satu kera Susun, Laura ja Saimi ja vierailevina tähtinä Hansu kera Viksun, Ansan ja Ronin. Mun laskujen mukaan siinä oli siis peräti 12 aussia! Niitä pystyi jo kutsumaan treffeiksi! ;)

Vaikka porukan äijillä olisi ollut akkoja ihan riittävästi kummallekin, niin eihän siitä silti mitään tullut, joten pistettiin porukka kahtia: toiset jäivät valokuvattaviksi ja toiset lähtivät lenkille. Me jäätiin Rinin kanssa valokuvattavien joukkoon: Hansulla kun on hyvä kamera ja häntä voi tituleerata ammattikuvaajaksi ;)

Mulle tuli oman vaatimattoman putkeni ja olemattomien kuvaustaitojeni kanssa vain lähinnä hölmö olo, otin nyt silti jokusen otoksen. Saatanpa niistä jokusen laittaa tähän näytillekin. Lisäsin koirien viralliset nimet mukaan, niin ulkopuolisten lukijoidenkin on helpompi seurata, keitä kuvissa on.

Kiri (Patchcoat Queenie), Jesse (Shepmate's Super Charge) ja Rini leikin tiimellyksessä

Kirin hieman hölmistynyt ilme lumipesun jälkeen ;)

Jatsi (Patchcoat Palmyra) ja Kiri hippasilla

Saimin (Highbuzz's Alexis) loikka

Saimi toisesta kulmasta ;)

Viksu (Hullabaloo's Viksu Susi) ja Ansa (Shepmate's Aptness) loikkimassa lumipallojen perään

Turre (Vauhtitassun Vinnari) samoissa touhuissa

Saimi ja Susu (Patchcoat Sweet Dream) katselemassa isojen leikkejä

Sittenpä kaksikko keksi, että he voivat leikkiä keskenään ;)

Ja korvathan siinä saivat lerpattaa

Rini ja Jesse tanssivat soidinleikkiään

Unelma (North Legends American Dream) ja Pami (Patchcoat Pamela) kieli pitkällä

Siinä oli ausseja rivissä jo kolmessa sukupolvessa ;)

Kivat treffit oli, hillitön vilinä. Rini ei ison joukon rientoihin pahemmin innostunut, vaan keskittyi lähinnä olemaan hillitön bitch. Ei ollut muilla asiaa meidän kassille eikä mamman taskussa olevien nakkien lähettyville. Näemmä se huumorintaju katoaa iän ja aikuistumisen myötä. Vähän neiti leikki Saimin kanssa, mutta muutenpa aika taisikin mennä kosijoiden kurissa pitämiseen ja päämäärättömään vaeltamiseen mamman jaloissa.

Treffeillä vierähtikin aikaa hurjat nelisen tuntia, sieltä ajelin porukoille syömään, sieltä äkkiä kotiin viemään Rinin huilimaan ja sitten katsomaan sivusta Wallun ja Marin tokotreenejä. Olipa hienoa katseltavaa ;)

Treenien jälkeen käväisin Marin luona teellä, josta pienen koukkauksen jälkeen olikin jo aika mennä kotiin. Hain jääkaapista lihahyytelön jämät ja lähdin koiran kanssa tuohon takapihalle tunnaria tekemään. Päätin panostaa siihen yhteen: oikeasta kapulasta koira saisi koko kupillisen ruokaa. Rini katsoi kauempana odottavaa kuppia punniten, ja kun sanoin "oma", neiti lähti heti töihin. Olipa muuten ihan eri intensiteetti haistellessa! Oma kapula löytyi heti, ja mielettömien kehujen jälkeen vapautin neidin namikupille. Keräsin kapulat pois ja tanssahtelin hyväntuulisena sisälle koiran kanssa ;)