Eilen illalla en jaksanut enää tulla päivittämään, niin jäi sitten tunnariraportti tekemättä. Iltatunnari jäi niin ikään tekemättä, päivän saldona oli 9/10, ainoa virhe tuli aamutreenissä.

Tänään on kans jääneet iltatunnarit, mutta saldo eilisen tapaan 9/10. Lisäksi mainittakoon, että Rini teki tänään ekan tunnarin ilman nameja, haisteli hyvin ja toi oikean ;) Onnistuneen jälkeen ollaan tehty namitreenejä, ja samalla linjalla jatketaan. Toivoa on :D

Käytiinpä sitten iltapäivästä tokoilemassa Linnunlahden kentällä/raviradan parkkiksella, siirryttiin kentältä pois käyttökoirien tieltä. Kentällä ei ehditty tehdä kuin paikkamakuu. Kanssamme tokoilemassa Jenna ja Turbo sekä Tuija ja holskut.

Paikkamakuussa Rini ja Turbo. Me mentiin Jennan kanssa piiloon sellaisen mustan näkösuojan taakse (suojelussa vissiin niitä käyttävät) ja maattiin siellä hangessa hyvä tovi. Koirat makasivat oletettavasti hyvin paikallaan.

Sittenpä alkoi kentälle tulvia porukkaa siihen malliin, että päätettiin häipyä alta pois. Päädyttiin menemään raviradan yläparkkikselle, jossa tehtiin treeni loppuun.

Me jatkettiin tunnareilla. Rini otti hiukan häiriötä, eka kapula oli väärä, mutta loput teki oikein. Olen miettinyt pariin otteeseen, kannattaisiko mun vielä tuota edes treenata häiriössä, luultavasti ei. Toisaalta jos treeni menee yhdellä virheellä, niin en sitten tiedä...

Liikkeestä istuminen oli hyvässä muistissa.

Sitten ruutua. Ruutumerkkeinä tutut vaaleanpunaiset muoviset ruukut, Jenna oli liinalla ja parilla hihnalla vielä merkannut ruudun. Eka lähetys olisi ollut hyvä, mutta Rini hämmentyi merkeistä, eikä heti älynnyt, että ruutu on nimenomaan siellä sisällä ;) Kehuin, kun neiti sinne ruutua tarjosi, ja kutsuin pois. Seuraavalla lähetyksellä neiti menikin jo oikein ruudun sisälle ja sai palkan. Pari onnistunutta lähetystä lisää, ja hyvä tuli. Rini tykkää kovasti ruudusta.

Otettiin me siinä välissä noutoakin sekä puisella että metallisella kapulalla. Puisella varasti ekan, kun Jenna teki meidän takana Turbon kanssa luoksetuloa, ja Rini muisti, että "tule" on sama käsky kuin "nouda" ;) Kutsuttaessa tuli pois ja hain kapulan itse. Muissa puisella tehdyissä noudoissa ei ollut mitään ongelmaa.

Vaan se metallinen... Kaksi virheellistä otetta peräkkäisissä ensimmäisissä noudoissa, vasta kolmannella oikea, ja siihen kyllä lopetettiinkin. Pitänee palata takaisin harjoittelemaan pelkkää otetta, jos siitä vaikka olisi apua.

Ja ihan lopuksi otettiin luoksetuloa, kun Rini oli taas ihan kikseissään wubbasta. Tekipä neiti oikein napakan pysäytyksenkin, kun oli wubba takapalkkana. Toinen tehtiin suorana takapalkalla ja vauhtikin oli ihan hyvä. Lopuksi leikittiin ja riekuttiin.

Otin karvattomasta Rinistä tänään kuvia meidän pihalla, mutten saanut vielä aikaiseksi siirtää koneelle. Josko huomenna. Sit voisin laittaa blogiin sellaiset ennen ja jälkeen -kuvat neidin karvanlähtöön liittyen ;)