Huh huh, en paremmin sano. Herätys oli aamulla kolmelta ja autolla oli lähdettävä liikenteeseen tuntia myöhemmin. Kieltämättä tuli aamulla jokuseen kertaan todettua, ettei tässä hommassa ole järjen hiventä. Onneksi kerrankin olin väärässä ;)

Paikka: Tampere
Aika: 14.3.2009
Tuomari: Walter Schicker, Saksa
Arvostelu:
A typical bitch. Head fits to body. Scissor bite. P1 at left missing. One brown and blue eye. Nice neck and topline. Straight front legs. Soft in postern. Not quite stable in front.

Olin valmis itkemään, kun sihteeri ojensi meille vaaleanpunaisen nauhan, sitä me ei olla nähty puoleentoista vuoteen ;) Luokassa Rini ei sijoittunut eikä meillä sen koommin ollut asiaa paras narttu -kehään, mutta jestas että ihminen voi olla onnellinen yhdestä vaaleanpunaisesta muovinauhanpätkästä. Varsinkin, kun olin ihan satavarma, että nyt lähdetään sinisen nauhan kanssa ulos, kun tuomari katsoi Riniä alkuun kuin halpaa makkaraa. Täytyy myöntää, että joku huvittavuus tässäkin lystissä oli, kun neiti erin sai piskuisesta, kamalasta ulkonäöstään huolimatta. Jäätiin vielä kasvattajaryhmään, jossa oltiin kolmansia.