Tunnaria on tehty tänään hyvällä menestyksellä: päivän saldo 14/16. Onnistumiset jakautuivat tänään 5/5, 4/5 ja 5/6. Syy tuohon viimeiseen kuuden sarjaan oli ohjaajan ahneus ja hinku kokeilla, onnistuisiko yksi tunnari ilman nameja.

Aamulla meni tosi hyvin, raejuusto toimi palkkana hyvin. Päivätreeni tehtiin lenkin jälkeen, mutta virtaa tuntui olevan puolentoista tunnin lenkistä huolimatta aivan liikaa. Illalla sen sijaan haisteli erinomaisesti. Neljäs harjoitus oli kokeilu ilman nameja, haisteli mun mielestä, mutta otti väärän. Tehtiin väliin treeni, jossa laitoin raejuustoa, ja kun oikea kapula nousi, jätin hajuttoman paikalleen ja vein oman toiselle puolelle. Juustoa oli jäänyt vähän maahan edellisestä harjoituksesta, en lisännyt enempää. Oikea kapula nousi.

Jatketaan siis samaan malliin huomenna, tosin ilman turhia kokeiluja ;)

Rini lähettää terveisiä lumisesta Joensuusta mamman surkean kännykän kameran välityksellä:

Karvaton iimi.

Ei voi olla todellista, että neiti löysi hangesta jostain 30 cm syvyydestä kepin, jota sitten piti rinta röyheänä kuljettaa ympäriinsä (ja yrittää taklata mamma sillä). Tässä kepin silppuamistuokio.

Siinä neidillä riittää urakkaa.

Tassu avuksi.

Ja sitten toinen.

Välissä piti vaihtaa vähän isompaan keppiin. Se oli sitten jo ihan liian iso.

Lopulta prinsessa kyllästyi poseeraamiseen.

Minun iltani kului lihashuoltoluennolla. Oli mielenkiintoista asiaa, muistiinpanoja sai rustata käsi ja kynä sauhuten ja opin paljon (tai ainakin luulen oppineeni) erilaisia hierontamenetelmiä. Koira joutuu epäilemättä vielä illan mittaan koekaniiniksi ;)