Ei näillä treenien määrillä kyllä pääse kehumaan, mutta esityksestä tuli silti hieno ;) Mentiin improlla ja iloisella mielellä, ja tunnetusti näillä kahdella pääsee aussien kanssa pitkälle. Kuvaustunnelmia kuvan muodossa:


Ja meidän varsinainen tanssivideo löytyy täältä.

Rinillä on riittänyt touhua karjisten kanssa. Seelan leikkitätinä toimiminen on ollut melkeinpä kokopäiväistä duunia, mutta ihailtavan mukavasti kaksikko pelaa yhteen ainakin vielä toistaiseksi. Eilen mokomat riehuivat niin holtittomasti, että piti välillä viheltää peliä poikki, jotta olisi kämppä pystyssä jatkossakin.

Tarkkuudesta viis niin kauan, kun Rinin ilmeestä saa selvää xD

Tämä kuva jaksoi naurattaa. Rini ilmeisesti jatkaa perinnettä eteenpäin, mulle tuli tästä elävästi mieleen hetki, jolloin Rini ja Malla tekivät tuttavuutta toisiinsa leikin varjolla:

Tervettä oli meininki silloinkin ;)

Tänään ei sitten oltukaan viettiseminaarissa, vaikka antoisaa ja mielenkiintoista olisi varmasti ollutkin. Noh, tulee näitä tapahtumia lisää. Aurinko paistoi, joten lähdettiin porukalla Kulhoon soramontulle koiria juoksuttamaan. Ja lisää kuvia pukkaa:

Rini esitteli meille antoisasti kieltään.

Jiihaa, lunta!

Ounou, täällä ei niin vaan päästäkään eteenpäin...

Raian näkemys lumenpaljoudesta.

Haaaaaaamm, namia!

Malla poseerasi joukkion ainoana aikuisena.

Olivia päätti taas karata lenkin alussa, joten sitä ei linssin edessä pahemmin nähty. Paitsi sitten, kun otettiin kuvia mäen päältä. Tässä on taas yksi kuva kokoelmaan Fiksut ja Filmaattiset.

Lenkin jälkeen vietimme aikaa vielä Ainon ja Liisan luona. Rini leikki Seelan kanssa, ihan kuin olisi tiennyt, että tämän päivän jälkeen leikkitäti pääsee vähäksi aikaa taas vapaalle. Saattelimme Rinin kanssa Ainon ja karjiskaksikon junaan neljältä.

Nyt on taas hiljaista, mutta ainakin Rini vaikuttaa siltä, että lepo tekee hyvää näin vaihteeksi. Ei tässä kauaa tosin pääse huilaamaan, sillä parin viikon päästähän me suunnataan taas reissuun Tampereen näyttelyyn.