Jälleen on kotiuduttu tien päältä, tällä kertaa lähdettiin parin päivän varoitusajalla Kiteelle mummolaan. Edellisestä visiitistä onkin taas aikaa, joten oli jo korkea aika mennäkin kylään.

Rini käyttäytyi esimerkillisesti, kun se vaan lämpeni: ja tunnetusti tämän koiran heikko kohta on aina ollut ruoka. Eilen käytiin jäällä kävelemässä ja evästämässä kodalla syöden leipää ja paistettua makkaraa. Rini nautti reissusta täysin rinnoin. Aamulla paistanut aurinko meni tietenkin pilveen heti, kun jäälle päästiin, mutta otin silti kameran mukaan.

Voi jestas, kuinka joku puupalikka jäällä voi olla koiralle mörkö! Häntä pystyssä neiti sitä meni kuitenkin ihan omin avuin katsomaan, me muut tultiin n. 50 metrin päässä takana.

Poseeraaminen oli Rinistä ällöä.

Jäällä oli kova tuuli.

Kun puupölkky ei ollut enää mörkö, sen päälle oli hyvä kivuta katselemaan maailmaa hieman korkeammalta.

"Joko mentäis sisään syömään?"

"Mummi, anna minulle ruokaa!"

"Pliis, päästäkää sisään!"

Rini leikkimässä ukin kanssa ;)

"Eiks tää äijä tässä ole teistäkin tosi epäilyttävä?"

Ihanaa, kun Rinin kanssa on tullut reissattua niin paljon, että se osaa rauhoittua melkeinpä ihan minne vaan. Rini nukkui yön tosi rauhallisesti, minä sen sijaan pyöriskelin vaan ja mietin kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Tänään käytiin vielä ennen lähtöä lenkkeilemässä metsässä ja järven jäällä kauniissa auringonpaisteessa. Kauniilla säällä se kamera ei sitten tarttunut mukaan... Oli kiva käydä mummolassa, toivottavasti nyt ei mene näin pitkää aikaa, kun käydään seuraavan kerran!

Kotona käytiin pyörähtämässä ennen tokotreeneihin lähtöä. Treenattiin Rantakylässä parkkiksella, aluksi paikkamakuu, jossa Rini oli keskellä. Tuntui tosi kylmältä, vaikka auton mittari ei näyttänyt kuin -2 astetta. Otettiin kahden minuutin paikkamakuu, ja Rini oli tosi hienosti. Yksi meidän ryhmäläinen seurasi paikallaoloa, eikä löytänyt mitään moitittavaa.

Me otettiin paikkamakuun lisäksi luoksetulon pysäytyksiä, joissa olisi ollut paljon toivomisen varaa, sekä ruutu, joka meni hienosti. Joskopa huomenna tunnaria taas...