Ennen kuin menen asiaan, haluan hehkuttaa aamun tunnaria. Lauantain tunnari meni persiiks, ja molemmille jäi huono mieli. Sain sitten viikonloppuna lisää neuvoja jatkoon (pidentää kapuloiden välimatkaa toisistaan ja antaa vähän ruokaa ennen treeniä), ja niitä kokeiltiin tänään. Saatiin kolme oikein hyvää tunnaria! Selvästi ruuan antaminen ennen treenejä rauhoitti Riniä kovasti, se haisteli ihan eri intensiteetillä.

Iltapäivästä soiteltiin Liisan kanssa, ja sovittiin, että lähdetään koiria juoksuttamaan jäälle. Upea auringonpaiste on suosinut Joensuuta koko alkuviikon, joten otin kameran matkaan. Kuvia tuli taas napsittua reilusti, joten antaa niiden puhua puolestaan ;)

Liisa menee huomenna työhaastatteluun Lappeenrantaan, ja kun meillä oli puhetta, että hoitaisin Olivian ja Raian lenkityksen, niin ajattelin sitten samalla, että on kaikkein helpoin, kun Raia ja Olivia tulevat meille yökylään. Rini ei ole ollut ajatuksesta aivan yhtä innoissaan, sitä lähinnä kismittää suunnattomasti, kun se ei voi vahtia molemmilta kaikkia leluja, luita ja nukkumapaikkojaan ;) Onneksi elo on sujunut sopuisasti, ja Raia ja Olivia asettuneet hyvin taloksi. Raia järjesti meille vielä pienen yllätyksen aloittamalla juoksut.

Kuvista oli taas todella vaikea valita, mitkä kaikki laitan näytille, niin näitä tuli nyt sit melkoinen määrä.


Vapauden riemu

Olivia innostui leikkimään

Rini ei oikein vakuuttunut...

...mutta pysyi visusti tilanteen tasalla.

Leikki alkoi tosissaan

Ja Olivia esitteli auliisti purukalustoaan

Rini teki syöksyjä samalla tasolla kuin kaverikin ;)

...kunnes sai kaverin takapuoleensa.

Sittenpä pikku-aussie oli jo pahemmassa kuin pulassa.

Olivia pisti kaiken peliin

...ja aussie sai kunnon pyöräytykset (joista se tosin vain innostui)

Älykästä menoa xD

"Kas näin heiluu korva, ja korva heiluu näin..."

Kilpamakkarat

Viilennyshoitoa

...ja mitä isot ensin, sitä pienet perässä xD

Huvinsa kullakin


Tappaja-petit iskee jälleen