Näissä ei millään voi pysyä mukana. Aina tulee päivitys vähän myöhässä.

Paikkamakuu
Hyvät paikkamakuut takana. Koira makaa skarppina, ei haistele, pysyy melko varmasti paikallaan. Lisää treeniä, jotta vahvistetaan.

Seuraaminen
Ollaan tehty melko vähän, jottei ihan leipäännyttäisi koko hommaan. Helmikuun lopussa oli pitkä treenitauko, tänään otin viimeksi, täyskäännös tosi väljä. Namia avuksi. Sivuaskeleet sen sijaan olivat edelleen hyvät, kontakti hyvä, eikä ollut ihan läpeensä väljääkään.

Istuminen seuraamisen yhteydessä
Mitäpä sitä valmista liikettä liikaa treenaamaan, välillä vaan muistinvirkistykseksi ;)

Luoksetulo
Pysäytyksissä huomattavaa edistymistä. Ovat onnistuessaan napakat vauhdin kärsimättä. Pitää kuitenkin treenata myös suoria luoksetuloja eri tavoin, jotta koira ei ala taas hiipiä.

Ruutu
Onnistuessaan menee tosi hyvin: Rini irtoaa kaukaa ruutuun ja menee kunnolla sisälle. Huonosti mennessä koira kääntyy välillä kuikkimaan taakse, eikä mene ruutuun saakka. Lisää vahvistusta ja kivoja treenejä.

Hyppynouto
Ollut tauolla sen jälkeen, kun Rini rymisteli hyppyesteen kanssa. Koira osaa kyllä, mutta jos se voisi joskus katsoa, mistä se hyppää...

Metallinouto
Sama ongelma kuin aina ennenkin: huono ote silloin tällöin. Palautusnopeudessa pitää olla tarkka.

Tunnari
Olemme tehneet nyt pari meidän tasolle vaativaa harjoitusta, jotka menivät hyvin. Etsin turvallista keinoa treenata niin, ettei olisi mahdollista epäonnistua. Kuulostaa mahdottomalta yhtälöltä... Tämä on oikeastaan ainoa liike, joka oikeasti tökkii - jos tämä saataisiin toimimaan, voitaisiin ihan hyvin mennä kisaamaan.

Kaukkarit
Nämä kaipaavat vain lisää toistoa toiston perään (toistanko itseäni?) Ollaan nyt joka ilta iltaruuan yhteydessä tehty kaukkareita välillä n. metrin matkalta ja välillä ihan läheltä. Liikerata ei vaan tunnu millään uppoavan koiran kaaliin - se vaan hiipii koko ajan eteenpäin.

Ehkä me jonakin kauniina päivänä saadaan kaikki toimimaan. Ehkä. Nyt on oikeasti vaan huomannut, kuinka paljon enemmän voittajaluokka vaatii, tässä ei enää pikkuinen näpertely ja koiran kanssa puuhastelu todellakaan riitä.