Aamu meni sivu suun, kun nukutti niin hyvin, joten illasta piti keksiä ohjelmaa. Rini pääsi mukaan kauppareissulle, kun se teki niin hienon ruudun tuossa pihalla ;) Aiemmin aamukävelyllä otettiin luoksetulo, ja vauhtiongelmaa ei ollut, vaikka molemmat pysäytykset otettiin mukaan. Nyt pitäisi vaan keksiä noihin pysäytyksiin joku juttu, millä ne saisi napakammiksi.

Illasta lähdettiin lenkille ihanaan talvisäähän. Käytiin heittelemässä narupalloa pellolla, käveltiin jokusen kilometrin lenkki. Pysähdyttiin matkan varrella vielä aukealle, jossa tehtiin kaksi tunnaria. Nyt jätin kapulan ja namit näkösälle, eikä Rini saalistanut kapulaa, vaikka se oli ihan siinä silmien edessä. Nyt mun pitäisi ryhtyä mietiskelemään, kuinka tästä edetään. Jotenkin pitäisi niitä hajustamattomia kapuloita ryhtyä vetämään hiljalleen mukaan.

Me meinattiin lähteä myös mukaan kaveriporukan yhteiseen hankkeeseen: koiratanssiesitys kuukaudessa. Kirjoittelen meidän edistymisestä toiseen blogiin, jossa kirjoittelevat kaikki muutkin tähän hankkeeseen mukaan lähteneet. Blogi löytyy osoitteesta http://remmitanssii.wordpress.com/

Päivitin tuon linkin TULOSSA-laatikkoon, sieltä pääsee suoraan sinne toiseen blogiin, niin ei tarttee aina tätä postausta etsiä linkin löytääkseen.