Me ollaan oltu melkein reippaita. Melkein noustiin ennen puoltapäivää ylös (on se helppoa, kun ei ole luentoja, joille osallistua, eikä töitä, joita tehdä). Aattelin sitten, että ihan mahottomaksi menee, jos ei tee mitään hyödyllistä. Käytiin Rinin kanssa pitemmällä aamulenkillä, roudattiin hillitön kasa tavaraa pihalle ja treenattiin.

Ensimmäinen koiratanssitreeni on takana. Mun ei pitänyt näistä päivitellä tänne, mutta lesoanpahan nyt, kun on millä lesota. Harjoiteltiin paria uutta temppua. Väliin otettiin tokoa.

Tän päivän tunnari meni mukavasti. Pitäisi nyt oikeasti ryhtyä miettimään, miten tästä edistytään.

Ruudun kanssa temputtiin, se on varmaan tää Joensuun vaikutus. Rini ei olevinaan yhtään tajunnut, mistä ruudussa on kyse, kyllä se lähti ihan hyvin, mutta käännähti reippaasti ennen ruutua katsomaan, että joko sitä palkkaa tulisi. Tehtiin lähetyksiä lyhyellä matkalla, mutten oikein ollut tyytyväinen tuloksiin. Sain lopulta haluamani jälkeä aikaan, kun heitin pallon ruudun perälle, otin koiran ja oikein innostin sitä, juostiin kauemmas ja lähetin sieltä ruutuun. Tulipas vauhtia!

Lopuksi tehtiin kaukkareiden vaihtoja. Rini alkaa viimein hiffata, että maasta seisomaan noustessa ei oikeasti saa liikkua - se venytti takajalkansa oikein pitkälle, muttei korjannut asentoa. Maahanmenoon annan vielä reilusti apuja. Istumisen kanssa pitää olla tarkka, yrittää vetää pyllyn alle.

Pitää jatkossa ottaa huomioon vireasiat. Kun koiralla on nälkä, se tekee parhaiten. Toisaalta pitäisi alkaa opettaa koiraa taas siihen, että voidaan tehdä mihin aikaan päivästä vaan, sillä uhkaavasti lähestyvät tokokokeet ovat tietenkin aamulla...

Reippaita ollaan oltu, mutta huone se vaan odottaa siivoamistaan. Kummasti alkoi taas laiskottaa!