Hoidetaas nyt pois alta viime päivien kuulumiset, kun viimeinkin on aikaa istahtaa koneelle hetkeksi.

Lauantain näyttelyn jälkeen ajelimme siis Jyväskylään. Seela oli kasvanut kovasti, mutta on edelleen syötävän suloinen. Sunnuntaiaamuna minä lähdin aikaisin aamusta ajamaan Lahteen Aussiepäiville ja niiden yhteydessä pidettävään vuosikokoukseen. Rini jäi päivähoitoon Ainon ja Ellin luo.

Aussiepäivillä meille luennoi Saija Ahonen Hannes Lohen työryhmästä, aiheena HSF4-kaihigeeni ja hiukan saimme kuulla epilepsiatutkimuksen edistymisestäkin. Saijan jälkeen estradille astui Päivi Vanhapelto kertomaan rotumme silmäsairauksista ja Kennelliiton merkinnöistä jalostustietokannassa. Lounaan jälkeen saimme kuulla vielä värien periytymisestä ja töpö-geenistä Kirsi Sainiolta. Oli kaikin puolin todella mielenkiintoinen päivä!

Vuosikokouksessa meni jokunen tunti myös, pääsin ajelemaan takaisin Jyväskylään kuuden jälkeen. Rini oli ihan tohkeissaan, kun mamma tuli takaisin. Päivän reissun ja muutaman hyvin vähäunisen yön jälkeen väsytti niin tuhottomasti, että tuntui parhaalta ratkaisulta lähteä Rinin kanssa lenkille.

Maanantaina suunnattiin sitten takaisin Joensuuhun Ainon ja karjisten sekä Ilain kanssa. Olipa kerrankin hauska ajaa kotiin, kun oli matkaseuraa!

Kaksi päivää on mennyt rennosti. Eilen illalla käytiin pulkkamäessä ja Rini pääsi mukaan. On muuten itsemurhayritys lähteä mäenlaskuun aussien kanssa. Rini kuitenkin nautti olostaan, joten piti sille sallia elämän pieniä iloja.

Tänään käytiin ihanassa auringonpaisteessa jäällä koirien kanssa. Pikku-Seelakin pysyi hienosti muiden vauhdissa. Tässä pari kuvaa:

Seela ei suinkaan harventanut Rinin karvavarustusta entisestään.

En osannut käyttää kameraa, joten se kenkkuili. Tämä kuva on kuitenkin valottumisesta huolimatta laitettava näytille, ihan vaan Rinin ilmeen takia.

Samoin tämä xD

Pikku-Seelalla oli hurjan hauskaa!

Ja se loikkiikin niin somasti.

Olivia ja Raiakin nauttivat olostaan.

...ja Mallalla oli ihan omat huvinsa.